Onsdag.

Part 52 kommer på onsdag ist eftersom att det blev jätte dåligt så det kommer bli lite längre men jag har verkligen inte tid att skriva det nu :/

Part 52.

Har skrivit ca hälften nu, men jag måste äta så jag ska skriva färdigt den andra hälften snart :)

Part 51: Ofcourse she has to win.

Last Chapter:
"Gillar du vad du ser ?" Inte förens då förstod jag att jag stirrade på henne. Jag harklade mig igen och tittade generat ner i golvet.
"Nej, öhm jag blev bara lite förvånad" Mumlade jag och satte mina händer i fickorna på mina mjukisbyxor. Hayley tittade på mig med ett leende och hon började gå mot mig.
"Wow, din mage är snyggare i verkligheten än på bild" Sa hon och petade på min mage. Jag skrattade nervöst och satte osäkert armarna i kors.
"Jo, ehm jag måste nog gå tillbaka till min säng nu. Jag skulle bara kolla vem det var som var uppe. Godnatt" Jag rabblade upp allt så fort att jag var tvungen att ta ett djupt andetag när jag skyndade mig tillbaka till mitt, Chaz och Ryan's sovrum.
"Godnatt" Hörde jag Hayley ropa efter mig. När jag kom tillbaka till min säng så kröp jag ner fort och drog täcket om mig. Okej, det där var pinsamt.
 
.
 
           
"Lyssnar du ens på mig? Jag behöver din hjälp"
Jag vände mig mot Hayley som stod på andra sidan av Tinky- Winky och borstade han. Eller mer som att hon höll i borsten och sedan struntade hon i att borsta honom. Jag gav henne ett trött leende.
"Jag lyssnar"
"Okej, nu struntar vi att prata om mitt hår eftersom att du tydligen inte var intresserad av det" hon blängde på mig "Men i alla fall, den mest fantastiska saken hände i natt"
"Vad?" Frågade jag och försökte att låta så nyfiken som möjligt"
"Jag skulle gå ner för att leta efter dig eftersom att du av någon anledning försvann, och när jag gick in för att kolla på toaletten så kom Justin också in och han totalt stirrade ner mig" Min blick for genast upp och jag tittade förvånat på henne.
"Aha, så nu är du intresserad. I alla fall, hans mage är rena tvättbrädan, jag svär p-"
"Är det enda du tänker på abs?" Muttrade jag och fortsatte att borsta Tinky-Winky. Hayley höjde på ögonbrynen och flinade.
"Du är bara avensjuk för att han gillar mig och inte dig" Retades hon och jag blängde på henne. I den sekunden ville jag bara kasta ut någon spydig kommentar om hur det verkligen var. För att han gillade ju mig och inte henne, eller det hoppades jag ju i alla fall.
"Nu släpper vi hela ämnet om Justin, okej?" Hayley nickade och jag fortsatte "Jag och Justin kommer inte vara hemma ikväll för att vi ska bara bort till ängen och fixa till i bunkern som vi satt fast i under åskvädret"
Jag försökte låta så övertygande som möjligt, jag var inte så bra på att ljuga och Hayley såg alltid när jag ljög. Men denna gången märkte hon inget, tack och lov, utan hon bara ryckte på axlarna och fortsatte att prata om hur konstigt hon tyckte hennes hår var.
 
.
 
Jag låste upp toalett dörren och rättade till handuken som mitt hår var in virat i. Luften var mycket kallare i vardagsrummet än inne på toaletten så min hud började knottra sig och jag gick snabbt upp mot huset. 
Så fort jag gick in genom dörren kände jag lukten av kyckling och bränt. Jag visste att jag inte skulle låta Chaz och Hayley göra mat. 
"Varför luktar det bränt?" Ropade jag in mot köket medans jag gick igenom den långa korridoren.
"Det är faktiskt Chaz fel!" Hörde jag Hayley skrika och då började genast Chaz protestera. Det enda som hördes i huset nu var Hayley och Chaz som skrek på varandra. Jag skrattade tyst för mig själv men drog efter andan när jag plötsligt blev indragen i en av rummen längs korridoren. När jag såg Justin framför mig så kunde jag andas ut igen. Han flinade svagt mot mig och låste sedan dörren till toaletten som vi befann oss i.
"Varför denna oväntade överraskingen?"
"Jag ville bara veta hur vi skulle göra ikväll i med att Hayley är här"
"Det har jag fixat" Sa jag och log stolt. Justin skrattade och la sedan sina händer på min midja.
"Då ser jag fram emot ikväll" Mumlade han och kysste mig på pannan.
"Jag med"
Justin låste upp och gick sedan ut. Jag stod kvar så att ingen skulle tro att vi hade varit här inne tillsammans.
Tänk om inte jag hade träffat Justin. Då hade jag nog suttit vid matbordet och lyssnat irriterat på Hayley medans hon pratade om sitt hår igen medans Ryan och Chaz hade stirrat på henne som idioter för att dom tyckte att hon var tok snygg. Jag hade inte stått här och haft den fantastiska känslan i min kropp som jag har nu. 
Efter fem minuter ropade Hayley att jag skulle komma och äta.
 
På middagsbordet stod det en massa halvbrända kycklingar, en klumpig sås och ofärdiga potatisar. Wow, vilken gourmet* mat vi blev serverade. Jag såg den lediga platsen bredvid Justin, och jag skulle precis sätta mig där men Hayley hann före, så jag gick bort till andra sidan av bordet och satte mig bredvid Chaz precis som om det var det jag hade tänkt från början.
"Lucy, vart blev du av imorse?" Frågade Chaz efter ett tag. 
"Jo, jag kunde inte sova pågrund av att jag hade en Homer i mitt rum" Alla började skratta men Hayley spärrade upp ögonen och blängde sedan på mig. Jag flinade bara tillbaka, men såklart var Hayley tvungen att vinna detta.
"Om inte du hade försvunnit så hade jag aldrig träffat Justin inne på toaletten mitt i natten" Hon log överlägset och tittade på Justin som log obekvämt och rodnade.
                
 
Själv gav jag henne bara ett falskt leende och sneglade mot Chaz och Ryan som såg förvirrat på Justin.
Hayley vände sig mot Justin igen och sa något till honom medans hon drog sin hand längs hans arm. Jag hade stängt ute allt så jag hörde ingenting, jag såg bara hur Hayley stötte på Justin. Det gjorde mig arg.
När det gick så långt att Hayley började pilla i Justin's hår och sedan viska något i hans öra som han skrattade åt, då fick jag nog. Varför stoppade han inte henne?! Jag la mina bestick över min orörda mat och ställde mig upp.
"Tack för maten, även om den var oätbar" Muttrade jag och ställde sedan tallriken på diskbänken och gick upp till mitt rum. Klockan var snart halv sex så jag skulle nog börja göra mig redo för min och Justin's dejt, om det ens blev någon. 
Jag drog av mig mina svarta tights och satte på mig ett par vita och ljusblåa ombre shorts istället och sedan ersatte jag min stora rosa långarmad med ett svart "I love you to the moon and back" linne. Sedan fönade jag mitt hår och plattade jag det lite, för att annars hade mitt hår sett ut som ett lejons typ hår.
 
                          
 
När klockan var 05.54 PM (17.54) så drog jag på mig mina röda converse och gick sedan ut till baksidan för att hämta Tinky-Winky och Roxy. Jag tog med dom in till stallet och satte in dom i sina boxar.
När jag vände mig om för att gå tillbaka till ladan så blev jag förvånad över att Justin stod i stallets dörröppning med några få blommor i handen. Han var mycket finkläddare än vanligt med en svart jacka som nästan såg ut som en kavaj typ, hans byxor hängde nästan inte lika långt ned som de brukade och hans hår låg inte ned i hans vanliga hairflip utan det var fixat med vax.
Jag log när han kom närmare mig och räkte mig blommorna.
"Till dig, min sköna" Han lät precis som en programledare från 1960-talet. Jag fnissade lite och tog emot blommorna.
"Redo för vår dejt?" Frågade han, fortfarande med den där konstiga rösten, och krokade sin arm. Jag nickade och la sedan min hand om hans krokade arm och följde sedan efter honom ut ur stallet.
___________________________________________________________________________________________
 
Min uppdatering suger jag vet, men det är faktsikt inte så lätt att hålla bloggen uppdaterad så ofta. Jag fattar faktiskt inte hur vissa kan lägga upp ett kapitel varje dag, jag är väldigt imponerad över det.
 
Iaf, hur tror ni dejten kommer bli? Kommer den bli förstör av någon annan, tex Hayley? :O
Berätta vad ni tror.
 
KOMMENTERA FÖR MERA.
 

Part 51.

Jag ska börja på Part 51 nu, får se om det kommer upp idag :)

Part 50: That was awkward.

Last Chapter: 
 
"Jag kan inte fatta att jag ska få sitta och äta tillsammans med Justin ! Jag kan inte ens fatta att jag precis träffade honom" Jag himlade med ögonen och kastade en av hennes tröjor på henne.
"Och det bästa är att han är ju fortfarande singel, jag kanske äntligen får min chans" Fnittrade hon och såg drömmande upp i taket. Jag stelnade till och tittade på henne. Justin var ju faktiskt singel men vi hade ju kyssts två gången och vi skulle ju på en dejt imorgon. Så vad var vi egentligen, Friends with benefits ?
"Jag ska i alla fall köra på med mitt A-game för att få honom" Hon såg självsäkert på mig "Inget kan stoppa mig nu"
 
-
 

Jag tittade på klockan som visade 5.06 på morgonen. Irriterat tryckte jag min kudde över öronen och vände mig på mage i sängen. Jag hade glömt bort att Hayley snarkade värre än min pappa. När kudden inte hjälpte mycket så tryckte jag den hårdare mot mina öron, men det hjälpte inte det heller. Suckandes drog jag bort kudden igen. Missförstå mig inte, jag älskade Hayley men ibland ville jag bara strypa henne. Hon kunde vara den mest irriterande människan på jorden och vi hade bara några få saker gemensamt men ändå så var hon den bästa vännen man någonsin kunde få. Visst, hon kunde vara väldigt egoistisk, förolämpande, hon var mycket av en drama queen och rent ut sagt en bitch, men det var bara om man inte kände henne som jag gjorde. Djupt, väldigt djupt inne kunde hon faktiskt vara en fantastisk människa. Men just nu var hon den mest irriterande personen på jorden. Jag tog tag i en av högen av kuddar som jag låg på och kastade den mot hennes huvud. Hayley snörvlade bara till och vände sig om på madrassen hon låg på. Hur kunde hon fortfarande sova?! Tillslut gick jag ur sängen och drog upp madrassen så hon rullade ner på golvet inlindad i hennes röda täcke. Hon såg faktiskt ut som en krov. Hon ställde sig vingligt upp på benen och blängde sedan på mig.
"Jag behöver faktiskt min skönhetssömn" Muttrade hon och satte händerna på höftterna.
"Inkluderar det att snarka värre än min pappa under hans semester ?" Hayley höjde på ögonbrynen "Ja"
Jag himlade med ögonen och tog sedan tag i mitt täcke.
"Vart ska du ?" 
"Jag hade kunnat lägga mig inne på ett kasino i Vegas nu och det hade fortfarande varit mindre oväsen än dina snarkningar" Svarade jag sarkastiskt.
"Så högt snarkar jag faktiskt inte" Protesterade hon. Jag vände mig om med ett flin "Det gör du visst"
 
Jag smög ner för trappan och trodde seriöst att jag skulle slå till något när jag hörde killarnas snarkingar på nedervåningen. Vart skulle jag nu sova ? Det kvittade vart jag sov för det fanns bara en massa snarkningar över allt. Jag hade inte heller planer på att sova i huset, eftersom att det inte var någon annan där. Då var det bara läskigt. Fast det fanns ju faktiskt en plats kvar. Snabbt drog jag täcket om mig och började ut mot stallet. Även om klockan var fem på morgonen så var det väldigt varmt. Jag tände en lykta när jag kom in till stallet och gick direkt mot Tinky-Winky's box. Tinky-Winky sov men vaknade när jag smög in. Jag satte lyktan på en spik högt uppe i boxen gick sedan mot Tinky-Winky.
"Hej gubben" Viskade jag och klappade honom på mulen. Jag gjorde en liten hög av hö och la mig sedan ner invirad i täcket. 
 
         
Jag vaknade av att ytterdörren, jag visste att det var ytterdörren eftersom att den knarrade, slogs igen så jag vände mig sömningt om i sängen för att kolla på klockan. 05.11 visade den, vem gick in eller ut såhär tidigt på morgonen ? Jag visste inte varför men jag kände att jag behöve kolla det. Sakta reste jag mig upp och drog på mig ett par mjukisbyxor. Jag klev över Chaz som låg på madrassen på golvet och snarkade för fullt. När jag kom ut i ladans vardagsrum såg jag att toalett dörren stod på glänt och det var tänt.
"Lucy ? Är det du som är uppe ?" Jag öppnade toalett dörren och blev förvånad när jag såg Hayley stå framför spegeln i bara trosor och ett linne. Hon tittade på mig och log precis som om det inte var någonting "Hej" Sa hon.
            
Jag harklade mig och stammade fram ett "Hej". Hon lutade sig mot handfatet medans hon flinade mot mig.
"Gillar du vad du ser ?" Inte förens då förstod jag att jag stirrade på henne. Jag harklade mig igen och tittade generat ner i golvet.
"Nej, öhm jag blev bara lite förvånad" Mumlade jag och satte mina händer i fickorna på mina mjukisbyxor. Hayley tittade på mig med ett leende och hon började gå mot mig.
"Wow, din mage är snyggare i verkligheten än på bild" Sa hon och petade på min mage. Jag skrattade nervöst och satte osäkert armarna i kors.
"Jo, ehm jag måste nog gå tillbaka till min säng nu. Jag skulle bara kolla vem det var som var uppe. Godnatt" Jag rabblade upp allt så fort att jag var tvungen att ta ett djupt andetag när jag skyndade mig tillbaka till mitt, Chaz och Ryan's sovrum.
"Godnatt" Hörde jag Hayley ropa efter mig. När jag kom tillbaka till min säng så kröp jag ner fort och drog täcket om mig. Okej, det där var pinsamt.
__________________________________________________________________________________________
Awkawrd ?! Detta blev ganska kort, men hellre det än att det kommer någon gång nästa månad och är jätte långt ? Btw, om ni undrar varför det är så "viktigt" att kommentera är för att det ger min inpiration och "viljan" att skriva fler kapitel. Så istället för att läsa kapitlet och sedan tänka "Äsch, det är andra som kommenterar ändå" varför inte skriva en snabb kommentar som bara tar typ en halv minut ? Det skulle faktiskt betyda mycket för mig om fler kommenterade.
 
Btw, skriv gärna också kommentarer om vad ni vill ska hända, ge mig ideér ! :)
 
KOMMENTERA FÖR MERA ! FLER KOMMENTARER, FLER KAPITEL SNABBARE.

BLOGGEN 1 ÅR !

Yup, idag har jag haft bloggen i exakt ett år ! Och jag har gjort totalt 209 inlägg (210 med detta).

Part 49: Hayley.

Last Chapter:
 
"Du kanske inte har förlorat din swag men du har verkligen förlorat din macho, dude" Ryan stod bredvid Chaz i dörrkarmen och flinade åt mig och Lucy.
"Hur länge har du stått där ?" Suckade Lucy och drog sig bort från mig.
"Tror du verkligen att jag och Chaz verkligen gick härifrån ?" Skrockade Ryan och gick fram till oss.
"Vad bra att ni två är "vänner" igen" Sa han och klappade mig på axlen. Jag blängde på honom och la sedan en arm om Lucy's midja. Chaz gav ifrån sig ett äcklat ljud.
"Det där kan ni ju hålla för er själv" Muttrade han och lutade sedan sig mot dörrkarmen.
"Förresten Lucy, det står en extremt snygg tjej ute vid dörren som vill prata med dig" Lucy höjde på ögonenbrynen.
"Va ?"
"Ja, hon sa att hon hette Hayley"
           
"Ja, hon sa att hon hette Hayley" Sa Chaz och såg frågandes på mig. Mina ögon spärrades upp och innan någon ens hann blinka var jag ute ur köket och påväg mot dörren. Igenom det lilla glasfönstret som fanns på dörren kunde jag se en kort tjej med långt, brunt hår, uppsatt i en hög hästsvans som stod bredvid en stor baby rosa resväska och tittade uttråkat ner i marken. Det var verkligen Hayley, min bästa vän som jag inte hade pratat med på nästan två år. En överlycklig känsla spred sig i min kropp och jag drog upp dörren.
"Hayley ?" Jag förstod faktiskt inte varför jag frågade, jag visste ju redan att det var hon, men det verkade dramatiskt på något sätt. Hon lyfte sig blick från marken och man kunde se hennes välbekanta, stora leende.
"Lucy !" Skrattade hon. Jag slängde armarna om henne och drog in henne i en kram. 
           
"Jag har saknat dig så, mycket" Upprepade hon gång på gång medans hon skrattade. 
 
"Vad gör du här ?" Frågade jag henne efter att vi hade släppt varandra. Hayley stod och rättade till sina perfekta lockar och slängde sedan bak sitt långa hår över axlen.
"Jag har inte träffat dig på nästan två år, och nu när du är här i Texas kan jag ju inte bara strunta i dig ! Jag har rätt till att vara här tjejen" Sa hon på sitt "drama queen-vis" och satte händerna på höfterna. Hon hade inte förändrats ett dugg, hon var precis som hon alltid hade varit. Vilket var bra, för att jag gillade henne sådär.
"Förresten, oh my god ! Har du hört att Justin Bieber kanske är någonstans här i Austin ?" Utbrast hon med uppspärrade ögon. Jag stelnade till "Är du en belieber ?"
Hayley fnös och såg nästan förolämpad ut "Såklart jag är ! Av alla mina idoler som jag någonsin haft, så svär jag på mitt liv att Justin Drew Bieber är den talangfullaste, snyggaste, sexigaste idolen jag någonsin haft. Jag bokstavligen avgudar honom !" Jag skrattade osäkert åt hennes ord och sneglade in mot köket, där självaste Justin Bieber stod. Hon skulle flippa ur när hon såg honom. Hayley tittade konstigt på mig.
"Varför blev du så obekväm så plötsligt ?" 
"Nej, nej, eh jag blev bara lite orolig över vart du skulle sova" Jag såg menande på hennes resväska "Men du kan sova i mitt rum: Kom s-" Hayley avbröt mig.
"Lucy, jag har känt dig sedan vi var fem år, jag ser att det är något pågång" Hon höjde på ögonbrynen och det såg ut som att hon granskade mig från topp till tå "Så vad är det ?"
Jag suckade och pekade sedan mot hallen. Hayley fattade vinken så hon gick rakt in och började att dra av sig sina skor. Snabbt stängde jag dörren efter oss och slank förbi Hayley för att komma till köket.
 
I köket möttes jag av killarna som såg ganska förvirrade ut.
"Hayley är en belieber" Viskade jag och ställde mig bredvid Justin. Han la armen om mina axlar men jag drog snabbt bort den igen. Jag ville inte att Hayley skulle flippa ut mer. Justin såg frågandes på mig, men jag skakade bara på huvudet åt honom.
"Är hon den typen av beliebers som skriker och hoppar ?"
"Det tror jag säkert"
Jag hörde Hayley ropa på mig så jag ställde mig i dörrkarmen till köket så att hon kunde se mig.
"Ska vi redan äta eller ?" Skrattade hon men när hon fick syn på Justin stelnade hon till och hennes ansikte blev blankt. Detta var inte bra, jag hade sett den minen innan. Den minen fick hon alltid så fort någon hon gillade kom på tv eller hon såg ett par ur snygga skor. Fast denna gången var det nog 100 gånger värre.
Hayley tog tag i min arm och vände sakta huvudet mot mig.
"Ä-är det där J-Justin Bieber ?" Stammade hon. Jag nickade. Justin gav henne ett nervöst leende och tog ett steg fram.
"Hej, du måste vara Hayle-"
"Herregud, han vet vad jag heter, han vet vad jag heter !" Hayley tog tag i mina axlar och skakade mig. Sedan så började hon skrattade och hoppade upp och ned. 
"Han vet vad jag heter" Skrek hon igen "Oh my god, jag älskar dig !"
 
               
 
Justin gick fram och kramade om henne, då började Hayley hyperventilera. Jag förstod faktiskt inte hur någon kunde bli såhär när dom träffade någon som typ Justin. Själv hade jag aldrig kunnat bete mig så.
"Lucy, känner du Justin Bieber ?" Hayley kramade om Justin ännu mer, om det ens var möjligt.
Jag nickade och skrattade åt hur Hayley betedde sig.
 
.
 
Efter att Hayley äntligen kunde andas normalt igen så hade vi gått upp till mitt rum så att hon kunde få packa upp. Jag satt i sängen och fångade en massa tröjor som hon kastade upp till mig. Hon var ju tvungen att välja ut någon "ur läckert" att ha på sig när hon träffade Justin igen. Hennes ord, inte mina.
"Jag kan inte fatta att jag ska få sitta och äta tillsammans med Justin ! Jag kan inte ens fatta att jag precis träffade honom" Jag himlade med ögonen och kastade en av hennes tröjor på henne.
"Och det bästa är att han är ju fortfarande singel, jag kanske äntligen får min chans" Fnittrade hon och såg drömmande upp i taket. Jag stelnade till och tittade på henne. Justin var ju faktiskt singel men vi hade ju kyssts två gången och vi skulle ju på en dejt imorgon. Så vad var vi egentligen, Friends with benefits ?
"Jag ska i alla fall köra på med mitt A-game för att få honom" Hon såg självsäkert på mig "Inget kan stoppa mig nu"
______________________________________________________________________________________
 
Ganska tråkigt och inte sådär jätte bra kapitel, men det kommer bli lite mer "spänning" snart, det lovar jag.
Men om ni kommenterar mycket så kommer nästa kapitel redan imorron ;) so, keep the comments coming !
 
KOMMENTERA FÖR MERA !

Börjar på Part 49.

Som rubriken säger - jag börjar på Part 49 nu. Men det kommer nog inte upp förens senare ikväll för att min kompis är här och hjälper mig, men det kommer antagligen ikväll :)

Part 48: You totally lost your swag.

Last Chapter:
 

"Du vet, det känns ganska trist att jag ska behöva spruta ner en så attraktiv kille med en massa vatten" Jag flinade åt det faktum att jag sa nästan precis som Justin innan han skulle "döda" mig och för att Justin såg så förvånad ut. Jag väntade aldrig på att Justin skulle säga något utan började spruta en massa vatten på honom. Justin började vrida och vända sig under mig och jag kunde inte låta bli att skratta.

"Sluta Lucy" Bad Justin under mina sprutattacker. Jag gjorde som han sa och fnissade när han torkade bort vatten från ansiktet med händerna.

"Du" Sa jag och väntade tills jag hade Justin's uppmärksamhet "Är ute ur leken"

Jag gav honom ett stort flin och gick sedan ur min säng. När jag var påväg ner från trappan insåg jag vad som faktiskt hade hänt. Justin hade kysst mig, och det var alldeles underbart.

-

    
Jag hade kysst henne. Jag kysste Lucy, hon kysste mig tillbaka. Men hon sprang iväg, igen. Skulle det alltid vara såhär ? Varför kysste jag henne egentligen ? Varför kunde jag inte bara ha hållit mig till att bara vara vän med henne ett tag ? Jag är en idiot.
Jag drog mig upp ur Lucy dyngsura säng och gick ner mot mitt, Ryan och Chaz rum för att byta om. Jag tog en vit t-shirt och ett par svarta jeans ur min resväska och drog sedan på mig det. 
 
Allt jag kunde tänka på var den där kyssen. Lucy var så.. lockande, jag kunde inte så emot. 
Men jag skulle fortfarande hålla mig till att bara vara vänner ett tag. Lite dumt kanske i med att jag kysste henne, men vi hade inte ens gått på en riktig dejt än. Allt hade blivit så komplicerat. Det hade varit mycket enklare om jag bara hade kunnat spola tillbaka tills första gången och träffade henne och göra allt rätt därifrån.
 
"Har du också blivit dödad av Lucy ?" Suckade Chaz som plaskade in i vårt rum helt dyngsur. Jag nickade.
"Man ska inte underskatta den där tjejen !" Ryan kom in precis efter Chaz. Jag satte mig på in säng medans Ryan och Chaz började skämta om något jag inte hörde. Jag var verkligen inte på humör.
 
"Dude, vad är det ?" Frågade Ryan efter en stunds tystnad. 
"Inget" Mumlade jag och skakade på huvudet. Ryan gav mig en konstig blick men skakade sedan på huvudet och började prata med Chaz.
 
-
 
"Lucy, man har inte ketchup på potatismos !" Lucy skrattade åt hur frustrerad Chaz blev men fortsatte att dränka sin potismos i ketchup. Själv satt och petade i maten. Efter vattenkriget hade jag inte alls varit på humör, jag hade haft för mycket att tänka på. De andra hade försökt att muntra upp mig men jag hade bara ignorerat dom.
"Vi borde hitta på något när vi ändå är här"
"Vi kan campa !" Utbrast Chaz upspelt. Både Lucy och Ryan nickade instämande. Allas blickar vändes åt mig.
"Kom igen din surpuppa, bli lite glad" gnällde Chaz "Vad har hänt med dig egentligen ? Imorse var du inte alls såhär"
Jag slängde en diskret blick åt Lucy, eller kanske inte så diskret. Chaz och Ryan såg först på mig och sedan Lucy.
"Vad händer här nu då ?" Ryan rynkade på pannan "Vad har vi missat nu ?" Jag skakade på huvudet och tryckte in potatismos i min mun. Lucy tittade osäkert på mig. 
Lucy harklade sig och såg sedan på Ryan och Chaz "Kan jag och Justin få prata lite.. själva?"
De nickade och gick ut utan att säga något. Lucy satte sig tveksamt på stolen bredvid mig.
"Vad har jag nu gjort ?" Suckade hon och tittade osäkert på mig. Jag visste att om hon bara tänkte till lite så skulle hon komma på vad som var fel, så jag sa inget utan tittade bara uttryckslöst tillbaka på henne.
Efter en minuts tystnad såg det ut som om en lampa lystes upp över hennes huvud.
"Jag spang iväg igen" Suckade hon och begravde sitt huvud i händerna.
Jag höjde på ögonbrynen "Bingo" Muttrade jag och reste mig för att sätta min tallrik på diskbänken.
 
"Justin, gå inte" Ropade Lucy efter mig när jag var påväg ut. Jag ignorerade henne och fortsatte att gå.
Plötslig kände jag att Lucy tog tag i min arm och drog mig tillbaka till köket.
"Jag vet att jag har gjort många misstag med dig men jag vill verkligen inte såra dig, och jag tänkte faktiskt inte att jag sprang iväg från dig igen imorse. Men jag har aldrig i hela mitt liv känt såhär för en person förut och jag vet verkligen inte vad jag ska göra när jag är med dig, jag får nästan panik. Jag vill bara göra rätt" Hon log nervöst och tittade ner i golvet. Hennes hand gled ner för min arm till min hand och kramade sedan om den. Ett ostoppbart leende trängde sig fram på mina läppar.
"Lucy" Jag la mitt pekfinger under hennes haka och lyfte upp hennes huvud så att hon såg på mig.
"Jag är helt tokig i dig, jag är galet kär i dig, jag är upp över öronen förälskad i dig och alla uttryck som man någonsin kan komma på, även om vi inte har känt varandra så länge så tror jag nog att jag har fallit hårt för dig"
Jag lät väldigt, väldigt töntig men jag brydde mig faktiskt inte. 
Lucy stirrade på mig med en blick som jag inte kunde tyda, sedan svalde hon hårt " Menar du verkligen det ?"
Jag nickade utan att tveka och kände en pirrig känsla inom mig när jag såg Lucy's leende.
"Ingen har någonsin sagt något så sött till mig innan" Sa hon och log.Plötslig tog hon ett steg närmare mig och jag kände hennes händer på mina käkben. Hennes ansikte kom närmare mitt och sedan kände jag hennes läppar mjukt mot mina. 
 
          
 
Jag la mina armar om hennes midja för att trycka henne närmare mig. Bara några sekunder senare kom jag ihåg mitt löfte, så jag avslutade kyssen. Lucy såg frågandes på mig.
"Vi kanske ska gå på en dejt först" 
Lucy rynkade först på ögonbrynen men log sedan och nickade.
"Då hämtar jag dig vid ditt rum imorgon vid sex" Skrattade jag. Lucy instämde i mitt skratt och såg sedan roat på mig.
"Du har totalt förlorat din swag nu" 
Inombords skrattade jag högt, men på utsidan hade jag ett seriöst ansiktuttryck.
"Vad sa du ?" Frågade jag sammanbitet medans jag drog Lucy närmare mig. Hennes blick var fortfarande road eftersom att hon förstod att jag skojade.
"Yup, du har totalt förlorat din swag" Skrattade hon och la sina armar om min nacke. Jag skulle precis säga någon spydigt när jag hörde Ryan's röst bakom mig.
"Du kanske inte har förlorat din swag men du har verkligen förlorat din macho, dude" Ryan stod bredvid Chaz i dörrkarmen och flinade åt mig och Lucy.
"Hur länge har du stått där ?" Suckade Lucy och drog sig bort från mig.
"Tror du verkligen att jag och Chaz verkligen gick härifrån ?" Skrockade Ryan och gick fram till oss.
"Vad bra att ni två är "vänner" igen" Sa han och klappade mig på axlen. Jag blängde på honom och la sedan en arm om Lucy's midja. Chaz gav ifrån sig ett äcklat ljud.
"Det där kan ni ju hålla för er själv" Muttrade han och lutade sedan sig mot dörrkarmen.
"Förresten Lucy, det står en extremt snygg tjej ute vid dörren som vill prata med dig" Lucy höjde på ögonenbrynen.
"Va ?"
"Ja, hon sa att hon hette Hayley"
________________________________________________________________________________________
 
Drama is coming ! Btw, förlåt för min extremt dåliga uppdatering, min min data blev konstig igen-.-
Men ska försöka att bli bättre, det kommer iaf ett till denna veckan^^
 
Om ni kommenterar mycket kaaanske det kommer ett kapitel redan imorgon ? Även om jag inte fötjänar mycket kommentarer i med min dåliga uppdatering men ändå^^
KOMMENTERA FÖR MERA !
 

Gifs.

Jag tänkte på det nu, gifs. Ni vet dom där rörliga bilderna som jag har i novellen. Iaf, ibland så blir det ganska svårt att hitta gifs som passar så jag tänkte blanda in gifs på tex Lucy Hale (Aria i Pretty Little Liars) och Nina Dobrev (Elena i The Vampire Diaries). Jag vet, dom är inte såå lika Selena men dom är ju inte så jätte olika ^^ men det skulle väl inte skakade er om jag blandade in med dom också ? Men såklart så ska det vara mest med Selena. :)
 
BTW, Part 48 är snart klart ! ;)

MIN DATA FUNKAR IGEN !

Min data "craschade" i onsdags, men den är fixad nu !
Men nu dåliga nyheter, hela Part 48 är borta -.- så jag får skriva om det imorgon om jag hinner. ^^