Part 61: Stop it.

Last Chapter:
 
Dörren till mitt omklädningsrum stod på glänt och jag kunde höra låga skratt. Hur kunde den där jävlen sitta och låtsas som om att inget hänt?
Jag tvekade inte med att slänga upp dörren så att Ryan och Chaz's blickar vändes mot mig. De båda satt i soffan medans Matt satt på en soffpall med ryggen emot mig.
Ryan och Chaz rynkade sina ögonbryn och såg lika förvånat på mig som Alfredo. Matt å andra sidan vände sig om och höjde sina ögonbryn vid synen av mig.
"Ey Bieber, hur är det med dig?" Frågade han och ställde sig upp.
Jag tog bestämda steg mot honom "Håll käften din jävel" Spottade jag fram innan jag tog ett tag om hans vita t-shirt och placerade ett hårt slag med knytnäven över hans kind.
 
-
 

Matt kved tyst av smärta medans han vinglade tillbaka. Han la sin hand på sin kind och såg sedan upp på mig med rynkade ögonbryn.
"Vad fan var det för?!" Väste han. Jag tog ett djupt andetag innan jag knöt mina nävar igen - trots den pulserande smärtan i vänstra näven pga slaget - och gick fram till Matt så att jag bara stod några centimeter ifrån honom.
Jag spände käkarna "Det var för vad du gjorde mot Lucy" Morrade jag lågt med blicken spänd på honom. Om blickar kunde döda, skulle Matt redan ligga i sin egen grav just nu.
Matt stelnade till vid mina ord och svalde hårt. Så nu kommer han ihåg.
"J-jag var full, jag menade inget av det" Mumlade han till svar och vek undan från min blick. Är han seriös?! 
Jag kände hur mina nävar knöts hårdare och att jag bet mig hårt i kinden. Jag försökte väldigt hårt med att inte slå honom i ansiktet igen.
"Det spelar ingen roll för att du gjorde det ändå!" Snäste jag högt. Jag brydde mig inte ens om att hålla konversationen mellan mig och Matt tyst längre.
"Jag kunde inte hjälpa det Justin, jag var full så släpp det nu dude!" 
Okej, nu orkade jag inte lyssna på mer av hans bullshit. Jag tog ett hårt tag om hans tröja igen och drog honom så nära mig att hans ansikte bara var några centimeter ifrån mitt.
Jag spände blicken i honom igen innan jag började mumla lågt med sammanbitna tänder "Lucy är inne i min buss just nu och gråter, pågrund av dig. Hon har ett stort blåmärke runt sin handled, pågrund av dig. Det är min flickvän du har skadat" Jag tog ett hårdare om hans tröja "Och du tycker att jag ska släppa det? Då har du fel Matt, för att jag tänker inte släppa det som du gjorde mot henne"
Matt svalde hårt innan jag puttade bort honom. Han stötte emot soffkanten och vinglade till lite innan han rättade till sin tröja som hade skrynklats pågrund av mitt grepp.
"Jag vet inte vad som pågår här men Justin, tagga ner" Sa Ryan och såg oroligt på mig. Jag hade helt glömt att Ryan och Chaz var här inne. Jag tog ett djupt andetag innan jag nickade och vände mig om. Jag ville tillbaka till Lucy. 
Jag var påväg mot dörren och kände hur min kropp började lugna sig, men då hörde jag Matts röst ropa efter mig. "Justin, det som är gjort är gjort. Jag kunde inte hjälpa det"
Han kunde inte hjälpa det? Var det allt han hade att säga?! Jag kände hur min ilska steg till max på minde än en sekund och innan jag visste ordet av det så hade jag vänt på klacken, marscherat mot Matt och kastat mig över honom.
 
             
Jag kollade desperat på klockan som visades på min mobil. Justin hade bara varit borta i en minut men det kändes som en timme. Jag hade en känsla av att han skulle göra något dumt. 
Korkad som jag var så kollade jag på klockan igen, han hade varit borta i två minuter nu. Det var inte alls mycket men jag hade en dålig känsla av detta, och jag visste att den känslan bara skulle bli värre om jag stannade i bussen. Jag la ner min mobil i fickan och började sedan min väg mot backstage.
 
Jag tryckte upp den tunga dörren och hälsade på en av arbetarna som var backstage. Längre ner i korridoren såg jag Alfredo stå och prata med Jessica. Ugh, jag gillade inte henne. Men trots min ogillning för henne så gick jag fram till dom. Alfredo log mot mig och hälsade. Jessica däremot, rörde inte en min.
"Hej, ehm har ni sett Justin?" Alfredos leende bleknade.
"Ja, jag såg honom innan och jag måste säga, han såg inte glad ut" En våg av panik sköljde över mig.
"Vet du vart han gick?"
"Ja, han gick nog till sitt omklädningsrum. Han letade efter Matt"
 
Jag stelnade till innan jag svalde hårt "Sa Justin vad han ville Matt?"
"Nej.. Varför? Är allt okej?" Frågade Alfredo oroligt. Jag skakade på huvudet innan jag gick med snabba steg ner längs korridoren. Jag hörde Alfredo ropa efter mig och sedan fotsteg.
"Vad har hänt?" Fågade han när han hade hunnit ikapp mig.
"Det behöver vi inte oroa oss över just nu" Muttrade jag och svängde till vänster i slutet av korridoren. 
Jag hörde avlägsna konstiga ljud komma ifrån Justins omklädningsrum och det lugnade inte ner mig direkt. Alfredo märkte det också och såg frågandes på mig. Jag ryckte på axlarna och fortsatte att gå.
 
När vi nästan var framme vid rummet så började Alfredo jogga och öppnade sedan dörren. Hans ögon blev större och sedan sprang han in i rummet, detta fick ju inte alls paniken att stiga. Jag sprang den sista biten mot dörren och blev chockad över vad jag såg. Justin satt över Matt på golvet och slog honom gång på gång i ansiktet medans Matt boxade Justin vid magen, desperat över att komma loss men Justin hade honom i ett järngrepp. Blod rann ur Matts näsa och hans kind var rödare än ett stoppljus, och båda två kved av smärta vid slagen de gav varandra. Alfredo, Ryan och Chaz stod bredvid och försökte få bort dom från varandra medans de försökte att inte själv bli slagna. Detta skulle inte sluta bra om inte någon lyckades få bort dom från varandra.
"Vad fan är det för oväsen?!" Väste någon plötsligt. Jag vände huvudet mot vänster och såg Scooter, Pattie, Ryan Good och Kenny komma gåendes mot mig lite längre ner i korridoren. Jag öppnade munnen för att säga något men jag var nästan i chock så det kom inte ut något. Alla fyra såg frågandes på mig men fick som svar på sin fråga när de hörde alla killarna i rummet skrika, då skyndade dom på.
Scooter, Ryan och Kenny sprang förbi mig och in i rummet, Pattie däremot ställde chockerat sig bredvid mig.
Med Scooters, Ryans och Kennys hjälp så lyckades de skilja Justin och Matt åt. De kämpade för att komma loss killarnas grepp för att ge sig på varandra igen, men det var sex mot två.
"Vad i hela friden pågår här?!" Vrålade Scooter som höll fast Matt och såg skarpt på Justin.
"Jag ska döda den där jävlen!" Spottade Justin som fortfarande kämpade för att komma loss Ryan, Chaz och Kennys grepp.
"Det var inte det svaret jag ville ha. Jag frågade 'Vad i hela jäkla friden är det som pågår här?!'"
Ingen av Matt eller Justin svarade utan började slänga ut en massa hot och svordomar mot varandra.
"Okej, sluta nu!" Röt Scooter när han hade börjat tröttna. Alla blev knäpptysta och alla slutade kämpa.
Scooter tog tystnaden som sin chans att få prata "Så, kan någon berätta för mig vad som hände?"
Tysntaden upphörde och Justin och Matt började prata i mun på varandra igen. 
Det slutade med att de hade börjat "attackera" varandra med ord igen och plötsligt så tog sig Justin ur killarnas grepp och hoppade på Matt. Av ren reflex så sprang jag fram till massan av killar för att få bort Justin från Matt.
"Justin sluta!" Skrek jag och försökte få tag i hans arm. De andra killarna hade insett att det var lönlöst att försöka så de lät mig. Scooter och Ryan Good höll Justin borta från Matt medans jag försökte få hans uppmärksamhet.
"Justin, snälla jag ber dig sluta!" Bad jag gång på gång och drog i hans arm. Han reagerade inte en enda gång utan fortsatte att försöka ta sig förbi Scooter och Ryan.
"Justin?" Jag kände hur irritationen bubblade upp "Justin?!" Skrek jag tillslut och drog ännu hårdare i hans arm.
Till min förvåning så drog han häftigt bort sin arm och vände sig hastigt mot mig.
"Vad?!" Röt han rak upp i mitt ansikte. Jag tog förvånat ett steg tillbaka. Tystnaden la sig över rummet igen och jag kände alla blickar på mig och Justin. 
Jag såg förvånat på Justin och kunde inte hjälpa att nästan känna mig lite rädd. Han hade aldrig betett sig såhär innan. Justins blick var först spänd men när han såg hur jag ryggade tillbaka så mjuknade hans ansiktuttryck.
Min puls had åkt upp i 190 men den gick sakta ner igen.
"Förlåt" Viskade Justin hest. Han såg på mig och jag kunde se en glimt av ånger spegla sig i hans ögon.
"Det är okej" Mumlade jag och satte armarna i kors medans jag tittade ner i golvet. Han menade nog inte det.
Jag kände ett finger under min haka som sedan lyfte upp mitt huvud. Jag möttes av Justins bruna ögon som såg ångerfullt på mig "Nej, det är inte okej. Förlåt mig babe" Sa han tyst innan han omfamnade mig.
 ___________________________________________________________________________________________
Asså förlåt för att kapitlet rent ut sagt sög och för att det tog så lång tid att få upp det :/
 
Anyway, KOMMENTERA FÖR MERA ÄVEN OM JAG INTE FÖRTJÄNAR DET! :)

Kommer imorron.

Part 61 kommer imorron, jag ska skriva färdigt det på jobbet och lägga upp det så fort jag kommer hem.

Ang min uppdatering.

Förlåt för att jag inte har skrivit ett kapitel på evigheter men jag har sommarjobbat 24/7 nu! Jag är typ aldrig ledig. Men jag ska börja skriva på Part 61 nu och det kommer FÖRMODLIGEN idag :)

Part 60: Shut up.

Last Chapter:
 
Halsen skymdes ganska mycket av hennes hår men jag kunde ändå se några få röda märken på hennes hals. Det såg ut som... sugmärken? Nej, det kunde det inte vara, eller?
Det var inte förens då min hjärna började koppla ihop saker. Lucy och Matt var ensamma hela för och eftermiddagen i hotellrummet. Scooter sa att han hittade Lucy på ängen, upprörd och rädd. På konserten när Matt försökte prata med Lucy men hon tittade på honom skräckslaget och gick iväg. Matts röda kind. Både Matts och Lucys konstiga beteende. Lucys blåmärke och sugmärken. Vad fan har hänt?!
 
 
              
"Justin, jag sa ju att allt var bra så kan du inte bara sluta?!" Snäste jag och försökte gå förbi Justin. Jag vet att jag inte skulle vara så taskig och snäsa åt honom men jag ville verkligen inte prata om vad som hade hänt med Matt. Jag kände mig äcklig och jag skämdes. Det var föromjukande.
"Lucy, snälla prata med mig" Bad Justin när jag var påväg förbi honom. Jag ignorerade bara honom och fortsatte att gå. Jag ville ut härifrån, jag ville vara ifred. Jag ville glömma allt som hänt men jag kunde inte.
Det kändes som att luften blev tjockar och varmare, jag fick en såndär känsla där man kände att man inte stod ut. Som om att sekunder var minuter, allt och alla var så irriterande och man stod bara inte ut. Vart enda liten sak gjorde en galen.
Jag skrek frustrerat inombords och fortsatte att marschera min väg mot dörren. Jag hörde Justin sucka bakom mig och plötsligt så kände jag ett löst grepp om min arm som drog min tillbaka lite. En stöt av smärta ilade genom min arm och jag kved till. Greppet var inte alls hårt och i vanliga fall så hade jag knappt känt det men tydligen så hade Matts järngrepp lämnat spår efter sig.
Jag drog till mig min arm och gned försiktigt den med min fria hand. I ögonvrån kunde jag se Justin som såg oförstående på mig. Oro speglades i hans ögon mednas han gick mot mig. Han drog ner min tröjarm så att blåmärket som Matt gett min blottades och jag hörde att Justin flämtade. Jag bet mig hårt i läppen och svor för mig själv. Jag ville inte att Justin skulle veta om detta, och jag kunde inte ljuga för honom heller.
"Vem har gjort så mot dig?"
 
Tårarna började plötsligt bränna bakom mina ögonlock när jag hörde hans andlösa ton och såg hur förskräckt han såg ut. Det fick mig att inse något, Justin ville mig bara väl. Jag hade ju alltid vetat det men det var nu det verkligen gick upp för mig. Han skulle aldrig göra mig illa, inte som Matt precis hade gjort.
Medans Justin granskade mig oroligt så kände jag hur tårarna sakta kröp fram. 
Håll tillbaka tårana Lucy, gråt inte. Du har varit med om värre saker.
"Vad är detta?!" Frågade han plötsligt. Hans röst var stel och låg men samtidigt skarp, hans käke var sammanbiten och läpparna var ett enda sträck. Jag rynkade oförstående på ögonbrynen, varför ändades hans humör så plötsligt? Hans ögon såg nästan svarta ut och hans blick var fastklistrad vid min hals. Det var då det gick upp för mig. Återblickar från när Matt låg ovanpå mig och hans hårda tag om min kropp som tvingade ner mig i soffan medans han kysste mig på halsen fick mig att blunda hårt för att få bort bilderna i mitt huvud. Det hade lämnat sugmärken, det var vad Justin såg.
Jag blev stum. Jag öppnade munnen för att säga något som "det är inte som du tror" eller något liknande men jag kunde inte säga något. Jag var helt stum.
Det blev helt tyst mellan oss. En massa saker som jag borde säga snurrade runt i mitt huvud medans Justin stirrade tomt på min hals, och det var då jag kände hur luften blev tjockare igen. Jag stod inte ut, så istället för att hålla tårarna inne så lät jag dom rinna ner längs mina kinder. Jag snyftade lågt medans tår efter tår kom rinnandes. Justin tittade på mig för första gången på evigheter. Tomheten i hans ögon byttes ut mot oro och plötsligt så kände jag hans armar om mig. Jag la mitt huvud mot hans bröst och snyftade ljudligt.
"Det är okej babe, jag är här" Mumlade han mot mitt huvud medans han lugnande strök mitt hår.
 
Medans tystnaden lade sig över oss igen så stod vi bara stilla, jag snyftande i Justins famn medans han strök mitt hår. Det kanske inte verkade som mycket men det lugnade faktiskt. 
Efter något som kändes som en evighet så kände jag hur Justin drog sig ifrån mig. För en sekund så kändes det som om vi var i en film, vi stod och höll om varandra för att han skulle åka bort, och när hans armar inte var lindade runt min kropp längre så var han borta.. för evigt.
Jag blinkade bort ett par tårar som hade fastnat i mina nedre ögonfransar och försökte desperat trycka mig tillbaka till Justin men han lade sina händer på mina axlar och tog ett steg ifrån mig. Min blick var fäst vid golvet och mitt huvud hängde ner. Jag ville bara tillbaka till hans famn, allt var så mycket bättre då.
"Lucy" Viskade Justin hest. "Titta på mig"
Jag skakade på huvudet när jag kände klumpen av gråt i halsen igen.
"Babe, snälla" Bad han och lade ett finger under min haka för att lyfta upp mitt huvud. Utan att protestera så lyfte jag på huvudet och möttes av Justins genomträngande blick som borrade sig djupt in i mina ögon. Jag svalde hårt pågrund av intensiteten i hans blick, det var som om att han kunde se rakt igenom mig, som om alla minnen jag hade och varenda känsla jag någonsin känt var blottad. Även om jag försökte så kunde jag inte vika undan från hans blick, jag var som fast.
Justin slickade sig om läpparna "Vad har hänt?"
 
Mitt huvud velade fram och tillbaka om jag skulle berätta. Det var fel att ljuga för honom, och jag tror inte att jag hade kunnat ända, men å andra sidan så var det ju faktiskt mitt beslut om jag ville berätta det för någon över huvudtaget. Dessutom så kände jag mig faktiskt lite taskig över att bara peka ut Matt sådär, även om det han gjorde var så sjukt fel som fel kan bli. Men jag visste ju att jag kunde berätta allt för Justin.
Jag suckade djupt "Ehm... Jo, det hände en sak på hotellet" Längre en så kom jag inte innan jag kände ett sting tårar igen och den illamående känslan jag fick av återblickarna.
Justin nickade uppmuntrande som en gest att jag skulle fortsätta.
Jag svalde hårt innan jag fortsatte "Jag och Matt var ju ensama på hotellet, jag hade bara suttit i sovrummet hela tiden eftersom att jag fick en dålig känsla av honom men i alla fall så runt fyra tiden så kom han in i sovrummet och frågade om jag var hungrig eftersom att han hade beställt mat. Jag följde med honom ut i vardagsrummet och där stod en vagn med hamburgare och... alkohol" Justin rynkade frågandes på ögonbrynen och öppnade munnen för att säga något men jag ignorerade honom och fortsatte att prata "Jag frågade honom hur han hade kunnat få tag på alkohol och då visade han mig sin falska legitimation. Jag tyckte inte om faktumet att han hade beställt alkohol men jag stannade kvar i vardagsrummet ändå eftersom att han är ju en av dina vänner så jag bestämde mig för att försöka lära känna honom ändå, i alla fall så började han dricka mer och mer och tillslut kunde man säga att han var full. Jag började tycka att det var obehagligt och försökte komma på en ursäkt till att gå men då så.. ehm.." Jag ville inte säga mer. Det kändes konstigt och föromjukande att prata om det.
Justin såg oroligt men samtidigt nyfiket på mig "Lucy du måste berätta vad som har hänt"
Jag tog ett djupt andetag innan jag såg upp på Justin med tårar i ögonen "Matt kysste mig"
 
        
 
Allt hon berättade gjorde mig så förvirrad. Det lät inte alls som Matt, men jag visste ju att Lucy inte skulle ljuga.
"Lucy du måste berätta för mig vad som har hänt"
Jag var orolig för henne, hon varken såg eller lät okej. När jag hörde att hon tog ett djupt, skakigt andetag och seda såg upp på mig med blanka ögon kändes det som om att mitt hjärta sjönk. Det låter töntigt, jag vet men jag klarade inte av att se henne gråta.
"Matt kysste mig" Sa Lucy plötsligt och hela jag stelnade till. Sa hon precis vad jag trodde att hon sa?
"Och jag puttade bort honom direkt och försökte ta mig därifrån men han drog bara tillbaka mig och fortsatte, jag kunde inte ta mig därifrån..." De sista orden dränktes av hennes snyftande och blev nästan ohörbara.
"Sedan så fortsatte han, han puttade ner mig i soffan och höll fast mig medans han fortsatte att kyssa mig och seda så började han typ... gnida sig mot mig, men jag puttade bort honom och sprang därifrån men han tog tag i mig igen och då slog jag till honom så att han släppte mig och då sprang jag hit" Grät Lucy. Pågrund av hennes snyftande och faktumet att hon pratade väldigt snabbt så var det svårt att höra vad hon sa, men det gick... och jag visste faktiskt inte hur jag skulle reagera. Allt i mitt huvud stod still, hela jag var stel som en pinne.
Matt hade kysst min Lucy, han hade skadat henne, han hade gjort saker med henne mot hennes vilja.
Jag såg ner på Lucy som stod framför mig gråtandes. Det var Matts fel att hon grät. Om inte han hade varit en sån helvetes idiot så hade kanske inte Lucy gråtit just nu, hon hade kanske stått framför mig med ett stort leende? Hennes underbara leende, det fanns inte på hennes läppar. Att se Lucy gråta var rent ut sagt tortyr.
Bilder av vad Matt kunde gjort mot henne snurrade runt i mitt huvud och jag kände ilskan växa. Detta skulle han inte komma undan med, ingen skadar min flickvän och kommer undan med det.
 
               
 
 
Jag spände mina käkar så att inte en rad svordomar for ur min mun och såg på Lucy "Stanna här" Mumlade jag lågt till henne innan jag marscherade min väg till dörren.
"Vart ska du?" Ropade hon efter mig men jag ignorerade henne och fortsatte att gå med bestämda steg över parkeringen.
Jag öppnade backstage dörren med en hårt knuff så att den slog ljudligt i väggen. Några få personer som var i korridoren vände sig om med höjda ögonbryn men gick genast tillbaka till vad de gjorde när de såg vilket humör jag var på. När jag såg Alfredo komma gåendes i slutet av korriodren gick jag direkt fram till honom.
"Har du sett Matt?" Alfredo såg konstigt på mig, han var inte van vid mitt humör.
"Dude, vad har hänt med dig?" Frågade han med en glimt av oro som speglades i hans ögon.
Jag knöt mina knytnävar och spände mina käkar, jag hade inte tid med detta.
"Det ska du ta och skita i, säg bara vart han är" Morrade jag. Alfredo höjde förvånat på ögonbrynen innan han osäkert pekade till vänster i slutet av korridoren där den delade sig.
"I ditt omklädningsrum med Ryan och Chaz"
Jag nickade innan jag mumlade ett "Tack", fortsatte ner den korta biten av korridoren och svängde till vänster.
Dörren till mitt omklädningsrum stod på glänt och jag kunde höra låga skratt. Hur kunde den där jävlen sitta och låtsas som om att inget hänt?
Jag tvekade inte med att slänga upp dörren så att Ryan och Chaz's blickar vändes mot mig. De båda satt i soffan medans Matt satt på en soffpall med ryggen emot mig.
Ryan och Chaz rynkade sina ögonbryn och såg lika förvånat på mig som Alfredo. Matt å andra sidan vände sig om och höjde sina ögonbryn vid synen av mig.
"Ey Bieber, hur är det med dig?" Frågade han och ställde sig upp.
Jag tog bestämda steg mot honom "Håll käften din jävel" Spottade jag fram innan jag tog ett tag om hans vita t-shirt och placerade ett hårt slag med knytnäven över hans kind.
___________________________________________________________________________________________
Whaaaaat? Badass Justin?! 
 
Vill bara be om ursäkt för att jag har sagt att Part 60 ska läggas upp i typ tre dagar nu men aldrig kommit. Men nu har ni det!
 
Iaf, snälla berätta vad ni tycker för att jag vill verkligen veta.
 
KOMMENTERA MASSOR! ANNARS TAR DET ETT TAG TILLS NÄSTA KAPITEL ;)
 

Part 60 kommer idag.

Förlåt för att jag inte la upp det igår men min data ville inte (Jag ska få en ny data snart så då slutar antagligen allt det där med att kapitlena inte går att lägga upp), och jag har inte tillgång till data eller internet just nu men så fort jag har det så läggaer jag upp Part 60.

ang Part 60..

Förlåt för att det inte kom idag men jag har varit upptagen hela dagen -.- men imorgon gör jag nog ingenting så då ska jag nog skriva färdigt det ^^ hata mig inte...

ang Part 60.

Jag ska försöka skriva Part 60 imorgon, eller idag eftersom att klockan är två på natten. Men iaf, om jag hinner så ska jag skriva det. Jag sommarjobbar hela sommarlovet det är därför uppdateringen inte är så bra -.-

Part 59: I'm fine.

Last Chapter:
 
Jag sprang så snabbt jag kunde mot dörren som ledde till korridoren och skulle precis dra ner handtaget när jag kände samma järngrepp om min arm som alla andra gånger innan.
Jag vändes av Matt och nu stod jag öga mot öga med honom igen. Han såg inte glad ut och absolut inte nykter.
Men besluten som jag var om att komma ut härifrån, lyfte jag handen och slog honom hårt över kinden så att han tappade greppet om min arm och vinglade tillbaka.
Då tog jag min chans och sprang ut så fort jag kunde. Jag visste att jag inte kunde stanna kvar inne på hotellet så jag sprang ner för alla fyra trappor och sedan ut genom lobbyns ingång.
Utan att tänka så svängde jag höger så fort jag kom ut. Det var vägen till parken som Justin skulle spela i och den låg bara fem minuter härifrån.
Jag fortsatte att springa, jag brydde mig inte om hur anfådd jag var eller vilka konstiga blickar jag fick av människorna jag passerade. Jag ville bara till Justin. Han fick mig att känna mig trygg.
 

.
 

När jag stannade vid parken som konserten skulle hållas i så andades jag häftigt. Jag hade ju sprungit så fort jag kunde oavbrutet i fem minuter.
Det enda som fanns i parken var scenen Justin skulle stå på och sedan en stor äng. Eftersom att det inte fanns några människor i närheten så satte jag mig ner på gräset och försökte kontrollera min andning.
Jag skakade fortfarande pågrund av mitt lilla maraton jag just haft och efter det som Matt gjorde mot mig. Om jag inte hade kommit loss, vad hade hänt då? Hade han våldtagit mig?
Återblickar av det som precis hänt fick tårarna att strömma ner för mina kinder igen. Jag var rädd, omskakad och även om jag hade lugnat ner mig ganska mycket så kunde jag känna den panikslagna känslan som min kropp försökte trycka undan bubbla upp då och då. Tänk om han följde efter mig? Tänk om han ville avsluta det han påbörjade?
För att försäkra mig om att han inte var efter mig så vände jag mig om och stelnade till när jag såg en man som var påväg mot mitt håll. Paniken och skräcken steg direkt till max och jag ställde mig upp direkt, beredd på att springa härifrån.
"Lucy?"
Rösten som ropade mitt namn var det som hejdade mig från att spring så fort jag kunde härifrån. Det var inte Matts röst, det var Scooters. En lättnad fyllde min kropp när jag kunde urskilja hans ansikte medans han var påväg mot mig. Genast så torkade jag diskret tårarna från mitt ansikte och försökte kontrollera mig själv. Jag ville inte se ut som om jag kunde bryta ihop vilken sekund som helst.
"Lucy, vad gör du här ute?" Frågade Scooter när han stod något meter från mig. Jag ryckte på axlarna och försökte sätta ett leende på läpparna, men jag såg i Scooters ögon att han såg att något var fel. Hans ögonbryn rynkades lite och han nickade sakta. Jag tror inte att han skulle dra upp ämnet.
"Okej, människor är påväg hit så om du inte vill bli ner trampad av galna beliebers, föreslår jag att du följer med mig in" Han vinkade med handen mot scenen som en gest att jag skulle följa med honom, och det gjorde jag.
Jag gick i tystnad några meter bakom Scooter över ängen och in backstage.
Backstage var det inte lika galet som det var sist jag hade varit backstage då jag var Justins OLLG. Men det var ju två timmar kvar tills konserten började.
Scooter ledde mig till ett tomt rum som jag antog var Justins omklädningsrum eftersom att hans scenkläder stod uppradade på galgar i det lilla rummet. Två stora soffor var det enda som fanns i rummet om man inte räknade med kläderna.
Innan Scooter gick ut och lämnade mig ensam i rummet meddelade han mig att han skulle leta reda på Justin, Jessica, Chaz och Ryan. Jag nickade som svar innan jag drog upp ett spel på min mobil.
 
En och en halv timme hade gått och ingen hade fortfarande hittat Justin och dom andra. Nästan alla hade gått förbi rummet jag var i och först blivit förvånade över att de såg mig och sedan hade de frågat om jag hade sett Justin. Varje gång så skakade jag bara på hvudet med det uttryckslösa ansiktsuttrycket jag hade.
 
Efter att en stressad Pattie hade kommit in i rummet och hälsat på mig så lät hon dörren stå öppen och just då, utanför dörren såg jag något som fick mig att stelna till i panik. Matt.
Matt stod utanför dörren och pratade med Alfredo. Han verkade ha nyktrat till, han sluddrade inte längre och han såg mycket nyktrare ut. Men ändå så var hela min kropp beredd på att spring härifrån om han så bara tog ett steg närmare mig. Som tur var så såg han inte mig och bara någon minut senare så hade han gått vidare.
 
         
 
"Kom, vi gömmer oss här" Viskade jag skrattandes till Jessica som sprang efter mig. Hon nickade och följde efter mig när jag vände runt en av korridorshörnen och tryckte in mig bakom ett par stora containers. När vi båda hade satt oss på huk och sett till att Ryan och Chaz inte var efter oss så brast vi ut i andlösa skratt.
Innan så bestämmde jag och Jessica för att busa lite med Ryan och Chaz. Vi tog dom till den inhägnade bilparkeringen där tourné bussarna stod och sprutade ner dom med vatten, vilket resulterade till att de började jag oss genom hela arenan. Därför satt vi och gömde oss bakom ett par containers nu.
"Herrgud, Chaz's min var as grym! Jag hade gjort vad som helst för ett kort med hans min!" Skrattade Jessica. Jag nickade instämmande. Den var as grym. Hans haka var bokstavligen nere i golvet pågrund av förvåning och sedan så hade han blängt på oss så surt att jag inte kunde låta bli att skratta.
Den var helt enkelt obetalbar.
 
"Jag har verkligen saknat dig Justin" Sa Jessica plötsligt efter att vi hade slutat skratta och vi båda hade tystnat. Jag kände mig genast obekväm. Innan jag fick min paus från tournén så hade vi haft en liten... "flört" kan man säga. Men då hade jag ju faktiskt flörtat med allt och all så det var inget speciellt om man säger så.
"Jag har saknat dig också"
Hennes leende blev bredare och en svag röd nyans blossade upp på hennes kinder. Jag vred obekvämt på mig och lutade mig till vänster så att jag var synbar för alla som gick förbi. Jag skulle kolla så att inte Ryan och Chaz var efter oss men blev förvånad när jag såg en irriterad Scooter vara påväg hit.
"Justin!" Väste han. Fan. En irriterad Scooter var inget kul att ha och göra med. Jag suckade innan jag ställde mig upp, redo för en utskällning.
"Var fan har vi varit?! Du ska vara på scen om tjugo minuter!"
"Förlåt, jag och Jessica var tvugna att gömma oss för Ryan och Chaz" Muttrade jag och försökte att inte flina över återblickarna från när vi dränkte Ryan och Chaz med vatten.
"Jag bryr mig inte om det, du måste upp på scen nu!" Snäste han innan han tog tag i min arm och började dra mig efter honom genom de långa korridorerna. Jag fick hålla mig väldigt mycket för att inte brista ut i skratt igen pågrund av Scooters fladdrande näsborrar. De blev alltid så när han var arg, därför var det väldigt svårt att hålla masken när han fick utbrott. Han drog med mig till mitt omklädningsrum och jag började genast byta om. Ville inte bli sen till konserten.
 
"Förresten" Började Scooter medans han stängde dörren till rummet. Han hade lugnat ner sig mycket nu men jag blev ändå lite nervös av hans dämpade röst och seriösa blick.
"Innan så hittade jag Lucy ute på ängen och.." han pausade och rynkade ögonbrynen, försökte hitta rätt ord.
Jag kände en våg av oro svepa över mig "Vad? Har något hänt henne, har n-"
"Jag vet inte, men hon verkade upprörd. Man kunde tydligt se att hon hade gråtit och om jag inte såg fel så såg hon nästan rädd ut"
Jag stirrade tomt på Scooter i några sekunder innan jag gjorde en ansats mot dörren.
"Var är hon nu?" Frågade jag tonlöst.
Jag hann inte långt innan Scooter tog tag i min arm och ställde sig framför mig.
"Justin, jag vet att du bryr dig om henne och jag vill inte verka som en bitch nu men du har en konsert. Dessutom så är det nog bäst om du ger henne lite tid att tänka på vad som än har hänt"
"Scooter, hon är min flickvän. Jag kan inte bara ign-"
"Du kan prata med henne efter konserten. Du har tio minuter på dig att bli färdig" Med de orden sagda så vände sig Scooter om och gick ut.
Motvilligt stod jag kvar och tittade på dörren. Om jag gick ut härifrån skulle Scooter flippa och om jag inte letade upp Lucy skulle jag behöva oroa mig under konserten. Vad jag än gjorde så kom något dåligt med det. 
Jag drog frustrerat en hand genom mitt hår och tog på mig den svarta jackan som jag skulle ha till det första uppträdandet.
 
.
 
Under konserten glömde jag bort de flesta av mina bekymmer, men inte alla. Oron över Lucy och att jag inte visste varför hon var upprörd fanns kvar i bakhuvudet. Jag försökte upp muntra mig själv med att det kanske inte var något? Scooter hade kanske sett fel? Inte för att jag faktiskt tror det men man vet aldrig.
Alla de positiva tankarna jag hade haft var som bort blåsta när jag såg Lucy i publiken. Hon stod några meter ifrån resten av mitt crew och tittade uttryckslöst ner i marken, henne mun var som ett sträck och hennes chokladbruna ögon speglade inte någon känsla alls. Runt om hennes ögon fanns det en svag röd nyans som antydde på att hon faktiskt hade gråtit och jag kunde se att mitt crew som stod nedanför scenen sneglade oroligt på henne då och då.
En våg av oro svepte över mig igen men jag fortsatte att uppträda som vanligt. Det var inte förens jag såg något konstigt hända mellan Lucy och Matt som jag faktiskt kom av mig lite och missade några dansteg.
Matt, som hade stått tillsammans med resten av mitt crew, gick bort mot Lucy. Till min förvåning så tittade Lucy skräckslaget upp på honom och gick genast därifrån, och det var då jag märkte Matts röda vänstra kind. Det såg ut som om att någon hade slagit honom. Mitt crew som hade sett allt gav mig frågande blickar men jag kunde ju inte direkt göra något eftersom att jag var uppe på scen.
 
Efter att jag hade avslutat konserten så gick jag direkt backstage för att leta upp Lucy. Bilderna av hur hon hade betett sig under konserten och hur hon hade reagerat när Matt skulle prata med henne var som fastklistrade i mitt huvud och jag ville bara hitta henne och ta reda på vad som var fel. De var ju väldigt tydligt nu att något pågick.
Medans jag gick i de långa korridorerna för att hitta Lucy så var det en massa männsikor som berömde mig för en bra show osv på vägen. När jag hade letat efter Lucy nästan överallt backstage så hittade jag Ryan och Chaz vid utgångnen som stod och pratade med Matt.
"Guys, har ni sett Lucy?" Frågade jag när jag kom fram till dom. Ryan och Chaz gav mig konstiga blickar pågrund av hur desperat jag lät.
"Hon gick till bussen" Svarade Ryan med rynkad panna och såg frågandes på mig. Jag gav honom bara en blick som sa "förklarar senare" innan jag vände mig mot Matt.
"Vad har hänt med din kind?" Jag nickade skeptiskt mot det svagt röda märket på hans kind. Matt såg tomt på mig och öppnade osäkert munnen men inget annat än "öh, ehm" kom ut. Jag höjde på ögonbrynen över hans plötsliga osäkerhet.
"Jag råkade slå i en skåpsdörr" Sa han efter ett tag och skrattade. Jag, Ryan och Chaz instämde med fejkade skratt. Jag hade känt Matt i ett tag nu och om det var något han var dålig på så var det att ljuga.
"Jaja, men nu måste jag hitta Lucy. Ses senare" Jag gjorde en handshake med alla tre innan jag öppnade dörren som ledde ut till den inhägnade parkeringsplatsen där tournébussarna stod. Jag letade efter min buss och till min lättnad så var det tända lampor inne i bussen, vilket betydde att någon var därinne. Eftersom att hela mitt crew var backstage och stressade med att packa ihop allt osv så kunde det bara vara en person därinne, och just den personen var Lucy. Om inte någon galen belieber hade lyckats ta sig in på parkeringen och sedan gått in i min buss.
Jag öppnade buss dörren och gick försiktigt upp för de tre trappstegen.
"Lucy? Är du här inne?" Ropade jag ut i bussen.
"Ja" Hörde jag Lucy säga. Bara av att höra hennes röst kunde jag höra att något var fel. Jag fortsatte in i bussen och såg Lucy sitta i soffan med armarna runt sina ben som var tryckta mot hennes kropp. Hon vilade sin haka mot sina knä och hon stirrade in i en vägg med tomma ögon. Man kunde inte se en endaste känsla i hennes ansikte. Oron svepte över mig igen. Den där "glimten i ögat" som hon alltid hade fanns inte där. Det var som att någon hade mattat ner hennes ögon, i vanliga fall så lös de alltid av glädje, även när hon inte var så glad så fanns alltid glädjen där. Det var bara sån hon var, men nu fanns det inget spår av det.
"Babe, hur är det?" Frågade jag försiktigt och satte mig bredvid henne i soffan. Jag la min hand försiktigt på hennes vänstra arm och till min förvåning så ryckte hon till och såg panikslaget på mig. Jag drog genast bort min hand och såg oroligt på henne.
"Lucy, vad är det som har hänt?"
Hon suckade och ställde sig upp "Jag mår bra" Sa hon istället för att svara på frågan jag nyss ställt. Hon drog in ett djupt andetag och satte armarna i kors över bröstet.
"Du var jätte bra uppe på scenen innan" Hon pressade fram ett svagt leende men jag visste att det var fejk, det kunde man se på långa vägar.
"Tack" Sa jag tonlöst och såg på henne med bedjande ögon. Hon visste att jag visste att det var något fel men hon försökte undvika det. Jag fortsatte att titta på henne i tystnad och började obekvämt titta sig omkring.
"Justin, jag mår bra. Allt är bra" Muttrade hon. Jag skakade på huvudet innan jag reste mig från soffan och ställde mig framför Lucy.
"Nej" Mumlade jag lågt och såg djupt in i Lucys ögon "Babe, jag ser att något är fel".
Lucys ansiktsuttryck ändrades från känslolöst till något som jag inte riktigt kunde tyda. Det såg ut som en "mix" av ängslig, oroad och nervös.
 
              
 
 
"Du kan berätta allt för mig, det vet du" Försäkrade jag henne. Hon drog in ett djupt andetag igen.
"Justin, jag sa ju att allt var bra så kan du inte bara sluta?!" Snäste hon innan hon gjorde en ansats att gå förbi mig. Jag blev lite förvånad över hur hon pratade med mig, hon hade aldrig betett sig såhär mot mig innan. Även om hon uppenbarligen inte ville prata om det så tänkte jag inte ge upp, jag visste att det var något fel och jag tänkte ta reda på vad.
"Lucy, snälla prata med mig" Jag tog ett mjukt tag om hennes högra arm för att stoppa henne från att gå iväg men då drog hon flämtandes bort sin arm från mig. Hon kved av smärta och gned försiktigt sin vänstra hand om sin högra arm. Jag såg oförstående på henne innan jag gick fram mot henne och utan att tänka så drog jag upp hennes tröjarm. Jag flämtade till av förvåning och oro när jag såg ett stort blåmärke runt Lucys handled. Man kunde tydligt se att hon hade fått det efter att någon hade haft ett hårt grepp om hennes handled eftersom att man kunde se konturerna från fingrarna och handen runt om handleden.
"Vem har gjort så mot dig?" Frågade jag andlöst och stirrade som hypnotiserat på hennes handled. Lucy öppnade munnen för att säga något men inget kom ut. Jag kunde se ur ögonvrån hur hennes ögon blev blanka.
Jag mådde nästan illa. Vilken sorts sjuk person hade gjort detta mot Lucy, min Lucy? Jag granska henne oroligt medans jag försökte finna orden till att fråga henne vem det var som hade gjort så mot henne igen men orden fastnade när jag såg hennes hals. Halsen skymdes ganska mycket av hennes hår men jag kunde ändå se några få röda märken på hennes hals. Det såg ut som... sugmärken? Nej, det kunde det inte vara, eller?
Det var inte förens då min hjärna började koppla ihop saker. Lucy och Matt var ensamma hela för och eftermiddagen i hotellrummet. Scooter sa att han hittade Lucy på ängen, upprörd och rädd. På konserten när Matt försökte prata med Lucy men hon tittade på honom skräckslaget och gick iväg. Matts röda kind. Både Matts och Lucys konstiga beteende. Lucys blåmärke och sugmärken. Vad fan var hänt?!
__________________________________________________________________________________________
Förlåt för att det kom så sent, jag skulle lagt upp det tidigare men min data gick inte att sätta på -.- men iaf det är uppe nu så om ni vill ha nästa kapitel kommentera maaaaassor!
 
KOMMENTERA FÖR MERA!