Min uppdatering suger.

Jag vet att jag inte har uppdaterat mycket nu, men de sista veckorna innan sommarlovet kommer jag att ha jätte mycket att göra! Och jag ska dessutom jobba på sommarlovet :/
Men jag försöker att uppdatera så mycket som möjligt :)

Fullspäckad vecka.

Denna veckan är helt fullspäckad för mig. Jag ska göra färdigt en massa arbeten nu innan sommarlovet, en massa andra saker händer och jag tror inte att jag hinner skriva nästa kapitel förens på söndag. Sååå ni får nog vänta lite innan Part 55 :/

Part 54: OLLG

Last Chapter:
 
"Ja, detta är Allison, en i Justin's crew" Sa Chaz. Så det var därför som kände varandra! Hayley kände också igen henne tydligen eftersom att hon kunde knappt andas.
"I alla fall, vill du vara One Less Lonely Girl?" Frågade hon mig. Jag höjde ögonbrynen.
"Vill jag vara vad?" Jag hade ingen aning om vad hon pratade om.
"Vänta, ska Lucy få vara One Less Lonely Girl?!" Urbrast Hayley förtvivlat. Jag antog att hon visste.
Avensjukan var tillbaka i hennes ögon och det såg ut som att hon hade kunnat börja gråta vilken sekund som helst.
"Jag vill inte vara vad det nu var jag skulle vara, men min vän Hayley vill så ta henne"
Hayley tittade förvånat på mig. Det såg ut som att en lampa lystes upp ovanför hennes huvud eller något.
 
.
 
Hayley velade osäkert med blicken mellan mig och Allison. Vad var det med henne? Varför tvekade hon? Inte för att jag visste vad det där One Lonely Girl-saket var men det måste ju ha något med Justin att göra, och efter vad jag har sett så hade hon absolut inte tvekat till något om Justin var inblandad.
"Jag vill inte" Sa hon tillslut och precis då slutade Never Say Never. Man kunde se att Allison började bli stressad.
"Du borde bli OLLG, Lucy"
"Är du säker?"
"Ja, gå upp där nu. Den sista låten börjar snart!" Skrattade hon och puttade mig efter Allison som hade börjat gå. Jag, som fortfarande inte hade någon aning om vad som hände, följde bara efter Allison bort från publiken och bakom scenen. Det var väldigt mörkt och publiken höres inte lika mycket nu. Vi gick igenom en massa små, trånga korridorer och vi passerade hela tiden en massa stressade människor med svarta headset.
"Ehm, vad är det här One Less Lonely Girl?" Frågade jag försiktigt medans vi bokstavligen joggade igenom korridorerna.
"Det är en "tradition" som Justin har, på varje konsert så tar han upp en tjej ur publiken och upp på scenen, sedan får hon sitta på en stol medans Justin sjunger till en" Hon lät väldigt stressad och hennes blick gick konstant från höger till vänster.
"Vänta, ska jag ut på scen?!" Jag tittade ner på min ljusa korall, rosa blus och mina mörkblåa jeans. När jag klädde mig inför återträffen hade jag faktiskt tyckt att detta var gulligt men nu när jag skulle ut på en scen så kunde jag lika gärna jämföras med en soppåse! Jag menar om man tittade på vad alla andra hade på sig.
Allison svarade aldrig på min fråga men svaret var uppenbart. Jag höll på att tappa bort henne när hon plötsligt vände till höger och vi kom ut till vad jag skulle gissa var precis bakom scenen. "Taket" var lågt och det gick en massa rör ovanför oss. Jag såg de två som jag tror Ryan och Chaz vinkade till innan så bredvid trappan som gick upp mot scenen. Scooter och Alfredo? Jag visste nästan vem Scooter var men Alfredo hade jag ingen aning om. Men de visste tydligen vem jag var.
"Du hittade henne!" Utbrast Scooter lättat och kramade Allison. Både han och Alfredo kom fram till mig.
"Du måste vara Lucy" Scooter skakade min hand och det gjorde Alfredo med. Jag log ett så äkta leende jag kunde även om jag kände mig väldigt obekväm. Jag nickade som svar på deras "påstående".
"Så det är du som har fått Justin på fall" Flinade Alfredo. Så Justin hade pratat om mig?
Jag kände hur rodnaden steg och min blick föll genast ner i marken. Tur att det var så mörkt för det hade varit ännu pinsammare om dom såg hur röd i ansiktet jag var just nu.
"Okej, vi får prata senare för att just nu ska du ut på scen" Sa Scooter och drog med mig mot scenen. Jag kämpade emot först, men sedan kom jag på att jag skulle få träffa Justin. Och det lugnade mig.
 
          
Hela publiken vevade med sina armar i luften i takt till min arm. Jag stod på kanten av scenen och jag började den andra versen av One Less Lonely Girl, då självaste OLLG skulle komma in. Jag såg att publikens blickar drogs bort från mig och längre bak på scenen. Skriken blev också högre och då visste jag att OLLG hade kommit in. Jag vände mig om och såg två av mina dansare komma in med OLLG, och när jag såg vem det var blev jag stum. Jag stelnade till, men kom på mig själv snabbt och fortsatte som om inget hänt.
Lucy gick mellan två av mina dansare med ett nervös leende och blicken ut mot publiken. Och även om jag stod långt ifrån så kunde jag se hur mycket hennes händer skakade. Dansarna släppte henne och visa henne vägen mot stolen. Men så nervös som stackars Lucy var visste hon knappt vart hon skulle ta vägen. Hon behövde hjälp. Jag halvt dansade fram mot henne och jag hörde hur skriken blev högre. Lucy's ögon var uppstärrade som golfbollar och blicken fäst mot publiken. Jag tror hon led av scenskräck.
Jag la försiktigt mitt pekfinger på hennes käkben och vände hennes ansikte mot mitt. När hennes skräckslagna blick mötte min kunde jag se hur hennes spända ansikte mjuknade och att ett lugn spreds i hennes ögon. Jag log medans jag tog tag i hennes hand och ledde henne mot stolen som dansarna hade placerat på scenen.
Hon satte sig ner och jag började dansa runt henne och jag sjöng till henne. 
Nästan i slutet av låten kom en av dansarna ut med en stor bukett rosor och gav den till mig. Jag gick sakta mot Lucy med buketten i mina armar och jag kunde höra skriken bli högre igen. En av dansarna satte en krans av blommor på hennes huvud och jag gav henne försiktigt buketten och ett leende innan jag sprang tillbaka ut till kanten av scenen och började veva med min arm i luften igen och sjöng slutet av låten.
"Tack så mycket för att ni alla kom ut här ikväll, det har varit jättekul och jag älskar er alla. Hej då" Sa jag och vände mig om för att gå backstage. Dansarna och Lucy var fortfarande kvar på scen och var också påväg backstage. Diskret la jag armen om Lucy's midja och ledde henne med mig.
När vi äntligen var bakom scenen och ingen av publiken kunde se oss, la jag mina armar om Lucy och kramade om henne hårt.
"Vad gör du här?" Viskade jag i hennes öra.
"Jag, Ryan, Chaz, David, Bonnie och Hayley bestämde oss för att överraska dig när halva min släkt satt fulla i ett party tält och drog ur dåliga skämt" Skrattade hon och drog sig undan från vår kram så vi bara stod med armarna om varandra.
"Jaha, men jag är glad att du är här" Jag la min hand om Lucy's nacke och var påväg att kyssa henne men blev avbruten av att någon harklade. Både jag och Lucy vände våra ansikten och insåg att hela mitt crew stod och iaktog oss. Lucy vände generat bort sitt huvud och begravde det mellan min hals och min axel. Själv stod jag bara och flinade. La min arm och Lucy's midja igen och ledde henne nerför trappan med mig. Vi stod framför mitt nyfikna crew och hon såg nervöst upp på mig.
"Damer och herrar, detta är Lucy, min..." Jag var inte säker på om jag skulle fortsätta meningen. Vi hade ju inte direkt "pratat" om något "Flickvän" Sa jag tillslut och hoppades verkligen att jag inte hade gjort bort mig nu. Jag sneglade på Lucy som såg på mig med ett leende.
"Är jag?" Frågade hon mig tyst.
"Jag vet inte, vill du vara det?"
"Ja"
Ett obeskrivligt stort leende spred sig på mina läppar och den där pirrande känslan var tillbaka. Vartenda muskel i min kropp var beredd på att kyssa Lucy men sedan kom jag på att vi fortfarande stod framför mitt crew. Nervöst velade jag med blicken mellan dom i mitt crew och hoppades på att någon skulle göra något istället för att förlänga den pinsamma tystnaden som lade sig över oss.
Min mamma var den första att stega fram till mig och Lucy. Min namma hade knappt träffat Lucy, hon hade bara hört mig, Ryan och Chaz prata om henne. Sedan hade mormor och morfar nämt några saker med.
Utifrån hennes seriösa, stränga blick skulle detta nog inte bli en rolig konversation. Men istället för att kyligt skaka Lucy's hand och presentera sig så sprack mamma upp i ett stort leende och slängde sina armar om Lucy.
"Åh, jag är så glad att Justin äntligen har hittat någon!" Tjöt hon överlyckligt. Lucy som inte alls var beredd såg väldigt förvirrad ut och kramade försiktigt tillbaka min mamma.
"Justin har berättat så mycket om dig och vi två har mycket att prata om" Hon drog med sig Lucy till omklädningsrummen medans hon pladdrade på. Precis efter att dom hade försvunnit så kom Chaz, Ryan, Hayley, David och någon blond tjej som jag antog var Bonnie.
"Hey, var är Lucy?" Chaz såg sig förvirrat omkring backstage.
"Pattie har henne" Svarade Scooter.
"Varför?" Frågade Hayley medans hon såg sig fascinerat omkring. Jag svarade inte utan tittade generat ner i marken för att av någon anledning rodnade jag. Jag är inte den killen som brukar rodna.
"Aha!" Sa Både Ryan och Chaz i kör medans Hayley, David och den där blonda bara såg oförstående på oss.
"Jag går och hämtar Lucy" Mumlade jag och gick med snabba steg mot korridorerna för att hitta mitt omklädningsrum.
 
När jag äntligen hittade det tittade jag igenom dörren som stod på glänt och jag kunde höra en ivrig konversation pågå mellan Lucy och min mamma, eller rättare sagt, min mamma hade en ivirg konversation med Lucy som satt snällt och lyssnade. 
Min mamma granskade nyfiket Lucy från topp till tå innan hon innan hon mjukt la Lucy's hand i sin på ett sånt där uppmuntrande sätt som föräldrar alltid gör. 
"Som jag sa innan så har Justin berättat så mycket om dig" Konstaterade hon entusiastisk. En svag röd nyans färgade Lucy's kinder.
Hon la huvudet på sned "Verkligen?" Frågade hon nyfiket och fnissade lite. Min mamma skrattade och nickade.
"Ja, han kan verkligen inte hålla tyst om dig. En gång så pratade han i nästan fem minuter bara om-" Mer hann min mamma inte säga innan jag klev in i rummet och deras blickar föll förvånat på mig.
"Pratar ni om mig?"
Jag klev flinandes bort mot dom och la mitt huvud lite på sned. Lucy bet sig nervöst i läppen och vände bort sin blick från mig. Mitt flin blev ännu större och jag vände mig uppmärksamhet mot mamma.
"Mamma, Scooter ville prata med dig"
Jag nickade mot dörren bakom mig som ett tecken på att hon skulle gå. Hon nickade förstående, klappade Lucy på axlen och mumlade något ohörbart till henne innan hon reste sig, gav mig ett leende och en klapp på min kind. Jag hörde dörren bakom mig knarra till och sedan "click" ljudet som betydde att dörren var stäng.
 
Lucy tittade upp på mig med ett svagt leende på hennes perfekta läppar och automatiskt kände jag hur det ryckte till i mina mungipor.
"Saknat mig?"
"Jag såg dig för typ fem minuter sedan" Skrattade hon och drog sin hand genom hennes mörkbruna, fylliga hår.  Jag slickade mig och läpparna och satte mig bredvid henne på den svarta tvåmannars soffan som stod i omklädningsrummet.
"Du kan ändå ha saknat mig" Svarade jag lite överlägset och ryckte på axlarna.
 
             
 
Lucy rullade skämtsamt med ögonen och suckade men sprack sedan upp i ett sött skratt och flyttade sig närmare mig "Jag har saknat dig väldigt mycket". Hennes armar slingrade sig runt min nacke och jag la mina armare om hennes höfter, pressade henne närmare mig så nu satt hon praktiskt taget i mitt knä.
"Verkligen?" Mumlade jag, några centimeter ifrån hennes ansikte. Hon nickade medans hennes läppar snuddade vid mina. Jag log svagt för mig själv och precis när hon skulle placera en kyss på mina läppar så lyfte jag upp huvudet så att den hamnade på mitt käkben istället.
"Meh!" Muttrade hon med rynkade ögonbryn "Vad var det där för?" Jag skrattade åt hur sur hon såg ut.
"Inget. Kände bara för att retas lite.. babe." Sa jag med betoning på babe. Lucy's ögonbryn rynkades yttligare men hennes läppar drog ändå upp i ett frågande leende.
"Babe?" Frågade hon "Är jag din babe?"
Jag nickade glatt och bet mig sedan i läppen.
"Yup, men du är inte bara min babe"
Lucy la sitt huvud på sned och såg frågandes på mig. Jag pressade henne, om möjligt, ännu närmare mig och la min hand på hennes kind, noga med att hon såg på mig.
"Du är officiellt min. Bara min."
__________________________________________________________________________________________
aawww, how cute?! Iaf, förlåt att det blev lite sent kanske men jag förlorade all inspiration typ i mitten av detta kapitlet så jag lät det vara i några dagar^^ men låt mig veta vad ni tycker!
 
KOMMENTERA FÖR MERA!^^ Era kommentarer ger mig "viljan" och inspiration att skriva, kom ihåg det ;)

Part 53: Suprise.

Last Chapter:
 
Hela min kropp pirrade när han ansikte kom närmare mitt. Våra läppar snuddade vid varandra men sedan hoppade vi snabbt bort från varandra när Hayley's röst hördes genom hela huset.
"Lucy?! Jag behöver din hjälp!" Skrek hon och stannade till i dörrkarmen till köket med en massa klänningar hängandes på armen. För en sekund kunde jag se avensjukan i hennes ögon när hon såg att jag var med Justin men hennes ansiktuttryck ändrades snabbt till oskylidigt igen.
"Hoppas att jag inte stör" Sa hon lite sammanbitet "Men Lucy, du måste hjälpa mig med vilken klänning jag ska ha på återträffen"
Jag gav Justin en diskret ängslig blick men nickade sedan lydligt mot Hayley och följde efter henne ut ur köket och lämnade Justin med disken.
 
.
 
         
Jag bugade skämtsamt när applåderna från mitt crew hördes. Vi hade just avslutat den sista låten på vår lilla "överraskings" konsert.
"Bra jobbat Justin" Scooter klappade mig på axlen och gav mig en flaska med vitamin vatten. Törstig som jag var så drack jag upp nästan halva flaskan i ett nafs. 
Jag satte mig trött ner bredvid Alfredo som satt ute på kanten av scenen.
"Hey" Sa han och vi gjorde våran handshake. Jag nickade som svar och tittade sedan ut på den folktomma gräset. Stället vi befann oss på just nu tror jag var någonsorts park. Framför mig såg man nästan bara gräs, fast väldigt, väldigt långt bort kunde man se träd stå som en halvcirkel. Som för att "rama" in gräset. Det ver inte mycket att se egentligen.
"Justin, jag twittrade precis om din konsert, du måste komma backstage nu" Hörde jag Scooter ropa. Jag gav Alfredo en nervös blick men kom sedan snabbt på fötter och gick backstage för att förbereda mig.
 
.
 
Nervöst stod jag och kikade ut genom backstage på publiken. Rycktet hade spridit sig snabbt och det tog knappt mer än fem minuter innan det hade börjat komma några. Och sedan blev det bara fler och fler, så nu var hela parken full. Jag kunde höra hur de ropade mitt namn och ett leende spred sig på mina läppar. Ibland kunde jag inte fatta att allt detta var verkligt, det kändes helt overkligt ibland. Jag vet att jag har sagt detta många gånger men att jag kunde gå från att vara en fattig småstads kille som älskade att sjunga till att få uppträda inför tusentals människor nästan varje kväll, kändes overkligt.
"Justin, du går på om tjugo minuter" Sa Scrappy som gick förbi mig. Jag nickade och drog upp min mobil för att kolla klockan, då upptäckte jag att jag hade1 nytt meddelande och tre nya bilder från Lucy som var skickat för en timme sedan.
 
             
 
Den första bilden var på Lucy som gjorde en såndär "puss-mun" och de andra två var av Ryan och Chaz som gjorde samma sak, fast deras var ganska obehagliga att titta på och på meddelandet stod det "Lycka till". Jag försökte dölja det stora leendet på mina läppar, för att annars skulle bara mitt crew komma med frågor, men det ville inte gå väck.
"Vad ler du åt?" Frågade Alfredo som kom från ingenstans med en flinande Scooter bredvid sig. Jag försökte ha en seriös min men leendet kom bara tillbaka hela tiden. Sluta tänka på Lucy, Justin.
"Inget" Muttrade jag och bet mig själv i kinden för att sluta le. Tänk inte på Lucy.
"Sluta nu, det där leendet är inte ett vanligt leende" Retades Scooter.
Innan jag hann reagera så hade Alfredo tagit min mobil från mig. Jag gjorde ett lamt, lönlöst försök att få tillbaka mobilen genom att ta den när Alfredo inte var beredd men han drog sig bara snabbt ifrån mig.
"Aha, det är Lucy" Sa Scooter extra högt bara så att alla skulle höra det. Allas blickar vändes nyfiket mot mig, fast min Mammas blick var mer än nyfiken. Om det var möjligt.
"Varför gör du detta mot mig dude?" 
Scooter flinade bara och ryckte på axlarna. Nu hade alla samlats bakom Alfredo och tittade på bilderna Lucy skickat.
"Shit, hon Lucy är ju snygg" Utbrast en av mina dansare som var lite äldre än mig.
"Käften, hon är min" Morrade jag och slog till honom löst på bröstkorgen och försökte ta min mobil ifrån Alfredo igen, men jag var för sölig. Plötslig spärrade han upp ögonen men blev normal bara några sekunder senare. Han utbytte en konstig blick med Scooter.
"Hallå, det är min mobil!" Varför i hela friden kunde jag inte bara få min mobil?! Det var ju inte direkt något intressant på den. Alfredo knappade lite på min mobil och sedan fick jag tillbaka den igen.
"Tack" Muttrade jag surt och ställde mig redo framför ingången till scenen.
 
         
                                               PÅ ÅTERTRÄFFEN
 
Efter att jag hade kramat nästan hela min släkt satte jag mig bredvid Hayley vid ett bord i det vita "party tältet" som Morfar satte upp vid varje återträff.
"Jag älskar återträffar" Suckade Hayley glatt och lutade sig tillbaka i sin stol.
"Jo, det är väl kul" Muttrade jag och lutade mig mot bordet. Det kvittade vad jag hade gjort idag för att mina tankar hade varit på Justin hela dagen. Han åkte in till stan imorse och sedan dess har jag nästan saknat honom. Jag vet inte om det var en del av att jag var extremt kär i Justin eller om det bara var jag som var konstig.
Framför mig såg jag att Hayley pratade med mig men jag hörde absolut ingenting. Jag tänkte bara på Justin.
Hur överlevde jag den där månaden utan honom egentligen?! Hayley verkade nog inte märka att jag inte lyssnade eftersom att hon bara fortsatte att pladdra på.
Den ända gången jag faktiskt hörde vad hon sa var när hon nämde Justin. Jag hörde inte vad hon sa om honom, bara att hon sa Justin och då började jag genast le.
"Lucy, vad är det med dig? Du har varit konstig hela dagen!" Utbrast hon irriterat. Jag försökte ge henne ett svar som att "Jag är trött" eller något men jag fick inte fram något. Wow, jag sög på att ljuga.
"Öh, jag saknar någon" Stammade jag fram och tittade ner i bordet. Jag ljög ju inte.
"Va? Vem?" Hayley lutade sig nyfiket över bordet. Jag tittade upp med ett fånigt leende på läpparna.
"En, öh" Jag tvekade "kille som jag träffade i Stratford" Hayley ögon blev bara större och hon bara nyfiknare.
"Varför har du inte berättat detta tidgare?! Vem är det?"
"Om jag berättade för dig skulle du flippa ut"
"Okej, nu måste jag veta" Hon låg nästan över bordet nu. Jag öppnade munnen för att säga något men just då fångade något annat min blick.
"Vänta lite, är det där David och Bonnie?!" Jag visste inte om jag såg i syne eller om det faktsikt var min kusin David och Bonnie, tjejen som han hade haft en stor crush på i år, som gick hand i hand.
Jag reste mig snabbt från stolen och gick fram till dom.
"David!" Utrast jag glatt med ett stort leende "Tillsammans med Bonnie, äntligen!" David blängde mot mig.
"Wow, det var längesedan" Skrattade Bonnie och kramade om mig.
"Och gud vad du har förändrats! Du är verkligen inte det där knubbiga lilla barnet med stora glasögon som du var på dagis, du ser ju jätte bra ut nu!"
Tack och lov för det! Jag pratade inte mycket om hur jag såg ut när jag var liten, men jag såg hemsk ut.
Jag log tacksamt mot henne.
 
.
 
Det enda jag hörde var flickor ropa "Justin!" i kör och en grupp av fnittrande tonårstjejer som stod precis bredvid oss. Jag, Ryan, Chaz, David, Bonnie och Hayley stod precis i utkanten av den stora folkmassan som skulle se Justin. Vi hade inte ens planerat det, utan vi fick det som en liten galen ide när nästan alla vuxna satt halvt fulla inne i party tältet och drog dåliga skämt.
"Hey, där är Scooter och Alfredo" Sa Chaz lågt och pekade på två knappt synbara människor i skuggan av scenen. De pekade mot oss. Ryan och Chaz vinkade diskret och Hayley flippade nästan ut totalt. Men sedan kom hon på att hon inte fick avslöja något så hon började banka huvudet i David's axel. Konstig som hon var.
Fast värst var nog när självaste konserten började så flippade hon ut på riktigt, och helt plötsligt hade hon försvunnit med ett helt främmande gäng av tjejer.
 
"Tror ni att Hayley kommer tillbaka snart?" Frågade jag när konserten hade varit i snart en timme. Jag var ganska orolig för henne. Visst, hon kunde klara sig själv men jag ville ju helst inte tappa bort henne i en så stor folkmassa som denna.
"Ja, det är bara två låtar kvar" Sa Chaz. Jag nickade och sjöng med lite till "Baby" för att lugna mig.
"Tror ni ens Justin vet att vi är här?"
"Ja, du skickade väl ett sms innan?"
"Han svarade aldrig på det" Jag drog upp min mobil igen för att försäkra mig om att han inte hade svarat, men det hade han inte. Han hade bara läst det, fast han hade kanske inte tid.
Plötslig såg jag en utmattad Hayley som försökte ta sig fram genom folkmassa.
"Gud vad galet det är där framme!" Suckade hon och lutade sitt huvud mot min axel. Jag skrattade och tittade på Justin som stod och pratade på scenen.
"Tyvärr så har jag bara två låtar kvar" Sa han och putade med underläppen lite. Han var så underbar.
Besvikna skrik och rop hördes.
Han pratade lite mer innan han körde igång "Never Say Never" och då flög Hayley's huvud upp igen och hon sjöng med i låten för full hals. Själv skrattade jag bara åt henne.
 
"Ursäkta mig" Någon knacka svagt på min väntra axel. Jag vände mig om och såg en kvinna i vuxen ålder med brunt axel långt hår och ett par svarta solglasögon. Jag hade aldrig sett henne förut.
"Ja?" 
"Är det du som är Lucy?" Jag nickade och såg osäkert på Ryan och Chaz som till min förvåning kramade om kvinnna och hälsade på henne.
"Öh, känner ni varandra?" Frågade jag förvirrat.
"Ja, detta är Allison, en i Justin's crew" Sa Chaz. Så det var därför som kände varandra! Hayley kände också igen henne tydligen eftersom att hon kunde knappt andas.
"I alla fall, vill du vara One Less Lonely Girl?" Frågade hon mig. Jag höjde ögonbrynen.
"Vill jag vara vad?" Jag hade ingen aning om vad hon pratade om.
"Vänta, ska Lucy få vara One Less Lonely Girl?!" Urbrast Hayley förtvivlat. Jag antog att hon visste.
Avensjukan var tillbaka i hennes ögon och det såg ut som att hon hade kunnat börja gråta vilken sekund som helst.
"Jag vill inte vara vad det nu var jag skulle vara, men min vän Hayley vill så ta henne"
Hayley tittade förvånat på mig. Det såg ut som att en lampa lystes upp ovanför hennes huvud eller något.
__________________________________________________________________________________________
FÖRLÅT! Detta blev också jätte dåligt! Jag vet faktiskt inte vad det är med mig och dåliga kapitel nu för tiden.
 
Btw, ni kommer väl ihåg att jag har nämt Bonnie innan?^^
 
KOMMENTERA FÖR MERA! ÄVEN OM DETTA OCKSÅ SÖG -.-

Part 52: The Date.

Last Chapter:
 
När klockan var 05.54 PM (17.54) så drog jag på mig mina röda converse och gick sedan ut till baksidan för att hämta Tinky-Winky och Roxy. Jag tog med dom in till stallet och satte in dom i sina boxar.
När jag vände mig om för att gå tillbaka till ladan så blev jag förvånad över att Justin stod i stallets dörröppning med några få blommor i handen. Han var mycket finkläddare än vanligt med en svart jacka som nästan såg ut som en kavaj typ, hans byxor hängde nästan inte lika långt ned som de brukade och hans hår låg inte ned i hans vanliga hairflip utan det var fixat med vax.
Jag log när han kom närmare mig och räckte mig blommorna.
"Till dig, min sköna" Han lät precis som en programledare från 1960-talet. Jag fnissade lite och tog emot blommorna.
"Redo för vår dejt?" Frågade han, fortfarande med den där konstiga rösten, och krokade sin arm. Jag nickade och la sedan min hand om hans krokade arm och följde sedan efter honom ut ur stallet.
 
          
Lucy slängde sitt långa bruna hår över axlen medans hon skrattade och trevade på filten efter vindruvan som hade missat hennes mun.
"Du suger" Skrattade jag när hon äntligen fick tag i den och stoppade in den i munnen. Hon skakade på huvudet och sa några obegripliga ord med vindruvor i munnen, som fick henne att skratta ännu mer. Själv kunde jag inte låta bli att skratta åt hur otroligt konstig och söt hon var.
"Jag är faktiskt bäst" Sa hon överlägset när hon svalt vindruvorna. Jag höjde på ögonbrynen och skakade på huvudet. Hennes överlägna min försvann.
"Är jag visst" protesterade hon och rynkade pannan. Ännu en gång skakade jag på huvudet och flinade åt henne. Hon blängde surt på mig medans hon tog tag i en näve vindruvor och kastade mot mig. Jag lät massan av vindruvor falla ner på filten innan jag dramatiskt höjde blicken med sammanbitna käkar.
"Du borde springa"
Lucy försökte hålla sig för skratt när hon gav mig en falsk rädd min och reste sig.
"Herregud, den berömda popstjärnan Justin Bieber är efter mig. Snälla, hjä-" Mer hann Lucy inte säga innan jag hade tagit tag i hennes midja och dragit ner henne så att hon låg över mig på filten. Hon såg först förvirrad ut men flinade sedan. Jag satte mig halvt upp och la sedan en av Lucy's hårslingor som dinglade i mitt ansikte bakom hennes öra.
"Jaha. Det tog inte lång tid innan du fick ner mig" Skrattade hon och jag instämde i hennes skratt. Efter det blev det helt tyst, vi såg bara på varandra. Det enda man hörde var ljudet av gräset som prasslade till när vinden svischade förbi. När vi hade stirrat på varandra i nästan en minut så harklade sig Lucy tog tittade ner på sina fingarar som höll på med min tröja.
"Du vet det där jag sa igår?" Frågade hon plötsligt. Jag rynkade på ögonbrynen.
"Du sa ganska mycket igår faktiskt" Hon log och tittade upp.
"Det där jag sa om att jag aldrig har känt såhär för någon förut" jag nickade "Jag menade det verkligen"
Ett fånigt leende letade sig fram på mina läppar "Och exakt vad är det du inte har känt för någon annan innan?"
"Ett helt zoo så fort jag tittar på dig" Hon skrattade generat och ett lyckorus for genom hela min kropp.
"Jag menade också vad jag sa"
 
           
 
Lucy tittade på mig med hennes obeskrivligt fina ögon och hennes ansikte kom närmare mitt. Jag log och kände precis hur våra läppar snuddade vid varandras, men sedan förstördes stunden med att min höga ringsignal gick i gång. Jag sneglade mot min mobil som låg precis bredvid mig och suckade frustrerat när jag såg "Scooter" lysa upp på skärmen. Lucy drog sig bort från mig och gav mig sedan min mobil.
"Svara. Han kommer säkert aldrig att sluta ringa annars" Jag suckade ännu en gång men tryckte sedan på den gröna luren.
"Jag är lite upptagen just nu" Muttrade jag till Scooter. I ögonvrån kunde jag se Lucy fnissa.
"Ursäkta mig då, men detta är faktiskt viktigt. Männsikor går som galna över att dom inte vet var du är. Folkmassor har samlats vid Austins flygplats och små grupper har också börjat fråga efter dig på varje hotell i Austin" jag suckade och drog min hand genom håret. Jag kunde knappt gå en dag utan att bli sedd utan att människor blev galna, hade dom aldrig tänkt på att jag kanske bara ville bli lämnad ifred lite då och då? Ibland önskar jag att jag bara kunde bara normal. Men bara ibland, för att jag älskar ju vad jag gör. 
Scooter fortsatte att pladdra på om saker som jag faktiskt inte lyssnade mycket på. Jag hörde bara att vi skulle ha en överrasknings konsert här i Austin och i Dallas, och att jag behövde twittra lite mer så att människorna visste att jag levde. Jag hade faktiskt inte twittrat alls under min tid i Texas.
"Justin, lyssnar du?!" Väste Scooter i telefonen och jag ryckte till. Jag hade varit i min egen värld ett tag.
"Ja, uhm vad?" Frågade jag och "spetsade öronen". När man hade gjort Scooter irriterad så var det bäst att man lyssnade.
"Exakt vad är det du är upptagen med?" Scooter lät inte alls irriterad längre, han lät nyfiken. Det var ingen idé att ljuga för Scooter så jag sa bara sanningen.
"Jag är med Lucy" Svarade jag enkelt och jag såg ur ögonvrån hur Lucy tittade nyfiket upp från sin mobil.
"Aha" Sa Scooter retsamt "Jaha, då ska jag låter er två fortsätta med... vad ni nu gjorde" Jag kunde riktigt känna det stora flinet han hade på läpparna nu.
"Lägg av, hej då"
Jag la på och sedan vände jag mig mot Lucy som var djupt koncentrerad på mobilen.
"Vi måste nog gå hem nu, Chaz smsade mig att Haylet börjar bli misstänksam" Jag nickade och Lucy såg besviket upp på mig. Hon såg verkligen ut som en hundvalp med dom där stora bruna ögonen och den putande underläppen. Jag skrattade lågt och flyttade mig närmare henne.
"Detta är inte vår första och enda dejt om du trodde det" Lucy log svagt mot mig "Men det blir inte en riktig dejt om jag inte gör detta" Jag flyttade mig sakta närmre henne och tillslut så möttes våra läppar i en mjuk kyss. Lucy la försiktigt sina armar om min nacke och drog mig närmare henne.
"Det har jag seriöst väntat på hela kvällen" Mumlade hon när vi avslutade kyssen.
 
            
Diskret sneglade jag mot Justin som stod bredvid mig och borstade tänderna. Hans hår var väldigt till rufsat och han bar bara ett par mjukisbyxor. 
"Du stirrar" Sa han efter ett tag med den där djupa morgons rösten som gjorde att jag fick rysningar.
"Det gör jag inte alls" Protesterade jag och tittade bort direkt. Justin böjde sig över vasken och spottade, när han lyfte på huvudet igen så hade han ett stort flin på läpparna.
"Du stirrar" Upprepade han.
"Du gör det ganska svårt att inte stirra" Muttrade jag efter att jag hade borstat färdigt mina tänder och gick ut ifrån toaletten. Utanför toaletten mötte jag Hayley som redan hade fått på sig sitt smink, kläder och hunnit fixa till håret. Jag hade inte ens kommit ur min pyjamas.
"Klockan är typ nio på morgonen, hur kan du redan ha allt det där fixat?" Frågade jag och syftade på hennes smink, hår osv. Hayley fnös och slänge sitt hår bakom axlen.
"Snälla, det är mig vi pratar om" 
Hon hade en poäng. Med Hayley så var tydligen allt möjligt, och det kunde vara lite skrämmande ibland.
Precis när jag skulle rycka på axlarna och gå upp för att få på mig något annat än pyjamas så slängdes dörrarna upp till ladan och in kom Luca.
"Vi är tillbaka!" Skrek han. 
"Jippie" Ropade jag glädjelöst och fortsatte att gå upp för trappan.
 
.
 
Antonio satte sig framför mig och Justin vid matbordet och började sleva upp köttfärssås på sin tallrik.
"Okej, så jag hoppas verkligen inte att någon har haft sex i min säng nu" Han såg på oss med en sträng blick. Mormor vände sig direkt bort ifrån spisen.
"Antonio, vårda ditt språk!" Utbrast hon förskräckt och slog till Antonio löst på bakhuvudet.
"Det var ett skämt mormor!" Skrattade han. Så fort mormor vände sig tillbaka till spisen så byttes Antonio's flin ut mot hans allvarliga min igen.
"Seriöst, Ant" Klagade jag och betonade "Ant" eftersom att han hatade det. Han blängde på mig och började sedan proppa in mat i munnen.
Luca satte sig bredvid Antonio och vandrade med blicken mellan mig och Justin. Han hade något pågång.
"Så, hur är det med er då?" Han hade den där välbekanta retsamma blicken och ett roat flin. Såklart så skulle han förstöra allt.
"Vi mår bra" Svarade jag snabbt och började stoppa mat i munnen för att undvika något som skulle bli en väldigt pinsam situation. Jag sneglade diskret på Justin som satt fint och åt.
Luca lutade sig lite över bordet och sa med lägre röst "Jag frågade faktiskt inte hur ni mår"
Jag skulle precis slänga ut en kommentar när morfar drog tillbaka Luca på sin stol.
"Sådär sitter man väl inte vid matbordet? Jag trodde sådana fasoner slutade för några år sedan" Skrockade han och var den sista att sätta sig vid matbordet.
"Så vad har ni tänkt ha för er nu när vi är tillbaka?" Mormor vände sig mot Chaz som satt bredvid henne. 
Chaz log lite smått nervöst och började berätta om våra planer att campa. Det var faktsikt lite kul att se hur nervösa Ryan och Chaz blev så fort min mormor pratade med dom eftersom att dom visste att hon var helt förtjust i dom.
 
"Jag måste fråga dig en sak" Sa Justin medans vi stod och diskade. Jag nickade nyfiket och började torka en tallrik.
"Vet Luca något om oss eller?" Frågade han försiktigt och bet sig i läppen. Varför var han tvungen att vara så förbaskat snygg för?!
"Ja, öh" Jag kliade mig i nacken och försökte komma på hur jag skulle förklara.
"Han hörde liksom min, Ryan och Chaz's plan om att få dig till Texas, och då förstod han liksom"
Justin nickade och öpnade sedan sin mun för att säga något.
"Jo, du vet den där "återträffen som din mormor pratar om?" jag nickade "Jag kan inte komma"
Jag stannade upp i en sekund men sedan klistrade jag på ett leende och frågade,
"Varför inte?"
"Scooter hade bokat in en typ överraskings konsert  här i Texas den dagen"
Jag nickade igen och såg besviket ner i marken. Såklart att han inte kunde gömma sig i Texas i två veckor utan att göra något, det skulle ju verka misstänksamt. 
"Hey, jag kommer ju vara här alla andra dagar" Försökte han med. Även om jag inte tittade upp så kunde jag höra leendet i hans röst. Och det fick mig att le.
"Ja. Dessutom hade det nog varit ganska konstigt om jag tog med dig till återträffen, jag menar mina kusiner älskar dig. Du hade nog aldrig fått en paus då" Skrattade jag.
"Jag hade klarat av dom" Fnös Justin och la en blöt hand om min midja. Jag rös till av den kalla känslan från hans blöta hand och en behaglig rysning for igenom mig när han tryckte mig närmare honom. Jag la mina armar om hans nacke och rös tilll ännu en gång när hans andra blöta hand lades om min midja. 
Hela min kropp pirrade när han ansikte kom närmare mitt. Våra läppar snuddade vid varandra men sedan hoppade vi snabbt bort från varandra när Hayley's röst hördes genom hela huset.
"Lucy?! Jag behöver din hjälp!" Skrek hon och stannade till i dörrkarmen till köket med en massa klänningar hängandes på armen. För en sekund kunde jag se avensjukan i hennes ögon när hon såg att jag var med Justin men hennes ansiktuttryck ändrades snabbt till oskylidigt igen.
"Hoppas att jag inte stör" Sa hon lite sammanbitet "Men Lucy, du måste hjälpa mig med vilken klänning jag ska ha på återträffen"
Jag gav Justin en diskret ängslig blick men nickade sedan lydligt mot Hayley och följde efter henne ut ur köket och lämnade Justin med disken.
__________________________________________________________________________________________
För det första, förlåt för att kapitlet inte kom i onsdags men jag hade så sjukt lite insperation och hade ingen aning om vad jag skulle skriva så jag lät det vara så länge. För det andra, förlåt för att detta kapitlet sög. Jag visste verkligen inte vad jag skulle göra med det.
 
KOMMENTERA FÖR MERA! ÄVEN OM KAPITLET SÖG!