Part 26: The Truth Is Out

Last Chapter:
 
"Kom igen ! Se mig i ögonen och säg att du inte gillar honom" Sa han och vände mig så att jag stod mitt emot honom. Jag såg honom i ögonen med min mest seriösa blick men jag kunde inte säga det, jag kunde inte ljuga för David. Ett filurigt flin spred sig på David läppar och jag kände mig genast panikslagen.
"Som jag trodde då" Flinade han och satte armarna i kors över bröstet. Jag hatade det flinet han hade på läpparna just nu. Det hade han alltid när han hade någon sorts plan på gång.
"David, gör ingenting !" Sa jag panikslaget och grep ett hårt tag om hans axlar.
"Jag kan inte lova något..." Viskade han retsamt och började gå mot vardagsrummet.
"David !" Skrek jag och följde efter honom
 
-
 
Justin's Perspektiv:
 
"Vart ska du ?" Skrek mamma från vardagsrummet. Ryan hade kört mig hem till Mormor och Morfar så att jag kunde packa kläder och sådant.
"Jag ska till Lucy" Skrek jag tillbaka och fortsatte ner för trappan. Jag sprang ut till hallen och drog på mig skorna och skulle precis öppna dörren för att gå ut till Ryan som väntade i bilan när mamma tog tag i min arm och stoppade mig.
"Vem är Lucy ? Vad är det för tjej ?" Sa hon och satte händerna på midjan och såg strängt på mig.
"Det är bara en tjej, okej ?" Jag vände mig om och öppnade dörren men Mamma stängde den igen och lutade sig med ena armen mot den.
"Justin jag gillar inte att du träffar en massa människor jag inte känner, speciellt inte tjejer" Hon hade fortfarande den där stränga blicken men nu var den också orolig.
"Mamma" Suckade jag. "Du vet att jag aldrig skulle göra något dumt eller ansvarslöst"
"Jag vet men du är 17 nu Justin och jag är rädd att du ska, ja.. du vet-"
"Okej, jag fattar Mamma, hejdå !" Sa jag snabbt, pussade mamma på kinden och öppnade sedan dörren för att gå ut till Ryan.
 
Lucy's Perspektiv:
 
"David, du får inte säga eller göra något !" Sa jag medans jag följde efter honom genom köket och upp för trapporna.
"Nej, jag lovar !" Suckade han högt framför mig. Han vände sig om och såg på mig med ett finurligt leende igen.
"Vem ska du gå till skoldansen med förresten ?" Jag blängde mot honom och gick förbi honom upp för trappan och slängde mig sedan på min säng.
"Kom igen, du vet att jag bara skojar !" Skrattade han när han kom in i mitt rum och slängde sig bredvid mig på sängen.
"Vem ska du gå med då ?" Frågade jag nyfiket och satte mig upprät i sängen. Även om jag och David inte gick på samma skola och inte ens bodde i samma stat så hade våra skolor skoldans på samma dag och vi slutade också på samma dag. David tittade ner på mitt ljusrosa täcke och jag såg ett generat leende på hans läppar.
"Va, vem ska du gå med ?!" Skrek jag och började hoppa på mina knä i sängen och puttade retsamt på honom.
"Ingen.." Mumlade han och kollade fortfarande ner i täcket. Jag slutade att hoppa och började tänka efter. Vi hade inte sett eller pratat med varandra på nästan 4 år men det var en tjej han hade haft en jätte stor crush på sedan vi var små.
"Bonnie !" Skrek jag rakt ut. Bonnie hade både jag och David känt sedan vi var små och David hade alltid gillat henne. Davids blick vändes skräckslaget upp mot mig och han började genast skaka på huvudet.
"Det är Bonnie !" Skrattade jag och ställde mig upp.
"David älskar Bonnie !" Skrek jag och började springa ut ur mitt rum för att jag visste att David skulle börja jaga mig. Jag sprang ner för trappan och sjöng på en massa saker om David och Bonnie, och som jag trodde kom David precis bakom mig.
"David hjärta Bonnie !" Skrek jag och sprang in till vardagsrummet med David hack i häl. Jag kände David armar om min midja och hur han började snurra runt mig.
"Sluta !" Skrattade jag och försökte slita mig loss.
"Inte förens du erkänner att du gillar Justin !" Sa han högt och fortsatte snurra mig. Jag kände hur illamåendet kom krypandes i halsen på mig och det skulle inte ta lång tid innan jag skulle behöva spy, men jag tänkte inte erkänna att jag gillade Justin eftersom att jag inte visste något än.
"David, jag börjar må illa" Sa jag och hade slutat kämpa med att ta mig loss.
"Erkänn då" Skrattade han och slutade inte att snurra mig. Illamåendet kändes i halsen och jag stod inte ut längre.
"Okej, okej ! Jag gillar Justin !" Skrek jag och då slutade han snurra mig. På något sätt kände det bra att säga det. David ställde ner mig på golvet och jag vacklade till men fick tillbaka balansen igen.
"Öh, jag tror jag måste spy" Sa jag och vände mig om för att gå mot trapporna men stelnade till när jag såg att Ryan och Justin stod i dörröppningen till vardagsrummet, bara några meter ifrån mig, och såg på mig med chockerade miner. Fan, dom hörde !
________________________________________________________________________________________
Who, whooot ?! Vad tror ni händer nu ? Och btw, det ska komma ett till kapitel ikväll för att jag har bokstavligen inget att göra ! Men tills dess... KOMMENTERA FÖR MERA ! och jag orkade inte lägga in bilder för detta kapitlet...

Postat av: Emelie

vad pinsamt för henne! ;)
mera!!

2012-09-24 @ 18:26:46
Postat av: Julia

Åhh det måste kommer mer! Bästa novellen, meeeeerrrr!!!<3

2012-09-24 @ 18:56:18
Postat av: Liza

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!

2012-09-24 @ 21:14:53
URL: http://justinbiebnovell.blogg.se
Postat av: matilda

mer! MASSOR MER!

2012-09-24 @ 21:26:03
Postat av: Evelina

Åhh pinsamt! Super bra!

2012-09-24 @ 21:32:10
Postat av: Aida

Det är kväll nu, Var e nästa lapitel????

2012-09-24 @ 22:31:41
Postat av: Alexandra

Omg!! :) UNdra vad justin säger! :D MERA!

2012-09-25 @ 16:40:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback