Part 63: Already Forgot me?

Last Chapter: 
 
"Så ni har gjort det?!" Utbrast han, bara för att retas. Såklart.
Jag skrattade och satte mina händer framför ansiktet pågrund den plötsliga pinsamma stämningen.
"Sluta, nej. Jag tänker inte prata om detta med dig"
Han drog in mig i en kram och jag kunde riktigt känna hur hans flin blev större.
"Jag försöker bara se efter dig, lillsyrran"
"Okej, vad gulligt. Du kan se efter mig genom att aldrig fråga mig något sånt igen"
Han skrattade lågt "Visst, jag kommer aldrig fråga dig igen"
"Bra"
 
      
"Det verkar som att Justin Bieber har tagit semester nere i Texas. Senast han sågs var på flygplatsen i Austin och på det två överasknings konserterna han haft i Austin och Dallas, efter det har ingen sett honom. De finns bildbevis på att hans bästa vänner Ryan Butler och Chaz Somers också är i Texas tillsammans med en raporterad vän från Stratford vid namn Lucy Rossi, syster till kidnappsoffer Rosa Rossi-"
 
Lucy drog snabbt igen laptopen med en smäll och tog ett frustrerat andetag medans hon gick av och an i hennes rum. Hon mumlade ilsket på italienska och drog en hand genom håret.
Ryan gav mig en frågande blick ifrån sängen han satt på, som för att fråga om vi skulle säga något eller hålla tyst. Jag skakade på huvudet som svar, det var bäst att vänta tills Lucy lugnat ner sig.
"Att dom ens vågar nämna Rosa" Hon stannade och vandrade med blicken mellan mig, Ryan och Chaz.
"Hur kan dom göra så?" 
Ingen av oss sa något, vi visste inte vad i skulle säga. Lucy suckade efter en stunds tystnad.
"Wow, ni är ju mycket till hjälp" Muttrade hon och gick med snabba steg ut ur rummet. Jag suckade och skulle precis gå efter Lucy men då började min mobil vibrera. Jag drog upp den ur fickan och såg Scooters nummer lysa upp skärmen.
"Hej"
"Har du hört nyheterna?" Muttrade Scooter.
Jag nickade "Ja"
"Både jag och Pattie vill att du kommer hem"
Jag rynkade på ögonbrynen "Va? Nej, jag kommer inte hem nu"
"Justin, de håller på att bli galna på twitter över att de inte vet vart du är och pågrund av att du aldrig twittrar"
"Men då får ja väl twittra lite mer då? Jag kommer inte hem nu, jag ska stanna en vecka till"
"Tyvärr Justin men både jag och din mamma är överrens, du ska vara hemma om två dagar"
 
-
 
Jag öppnade dörren till stallet och såg Lucys kofta hänga bredvid dörren.
"Lucy?" Ropade jag medans jag gick igenom gången i stallet. I varje box så stod det en häst som såg nyfiket på mig.
"Jag är inne hos Tinky Winky" Ropade hon tillbaks. Tinky Winkys box visste jag pecis var den var, Lucy hade visat mig ett par gånger innan. Jag såg den bekanta vita hästen stå i sin box längst ner i stallet. Jag fortsatte ner dit och öppnade boxen. Mitt i allt hö på glolvet satt Lucy, insvept i en lila filt och såg sorgest ner i golvet.
"Babe?" Jag gick försiktigt förbi Tinky-Winky och satte mig ned bredvid henne "Hur är det?"
Hon trängde fram ett svagt leende "Det är okej". Jag absolut hatade att jag var tvugen att säga till henne att jag skulle hem om två dagar när hon mådde såhär.
Jag suckade och gav henne en blick som tydligt visade att jag inte trodde på henne.
"Jag vet att du är upprörd över att de nämnde Rosa men-"
"Jag är inte bara upprörd över att de ens vågade nämna Rosa utan också att de inte ger dig eller någon du känner något privatliv alls" Jag rynkade oförstående på ögonbrynen, hon suckade "Jag pratar om det faktum att du har varit här i en vecka och och människor får panik över att ingen har sett dig, men när du är ute i tex Atlanta så har du paparazzis som kastar sig över dig vart du än går. Jag kommer ihåg när vi skulle ta oss in till hotellet i Dallas, jag kände mig som en levande boxningspåse och några frågade till och med vem jag var. Det har till och med varit några gånger som någon paparazzi har kommit upp till Ryan och Chaz i Stratford och frågat om dig" Sa hon frustrerat.
"Det är det som kommer med att vara känd, paparazzis och allt det där. Efter "Baby" då jag började bli mycket kändare och jag knappt kunde gå ut utan att bli attackerad av paparazzis så tyckte jag att det var jätte jobbigt och klagade hela tiden, men jag visste att om jag ville fortsätta att sjunga så fick jag stå ut med det. Det är det som gäller när man umgås med mig, folk kommer ta reda på vem du är" 
Hon suckade "Jag vet, det är bara så irriterande att de ska vara på dig hela tiden"
Jag ryckte på axlarna "Man vänjer sig" Hon nickade och lade huvudet på min axel. En bekväm tystnad spred sig mellan oss, men jag bestämde mig för att avbryta den.
"Berätta om henne" Lucy såg oförstående upp på mig. "Rosa" Förklarade jag.
Hon nickade förstående innan hon skrattade lågt.
"Rosa var väldigt utgående och social, inte alls som mig, och hon var nästan inte rädd för något. Hon var väldigt envis och skulle alltid få som hon ville, när hon inte fick det så blev hon jätte sur och gick därifrån"
 
           
 
 
Lucy berättade ivrigt om Rosa. Jag älskade att se henne så... glad. Ett stort leende satt på hennes läppar medans hon pratade och hon skrattade sitt vanliga söta skratt. Mycket hade hänt de senaste dagarna, det kändes som evigheter sedan jag såg hennes äkta leende.
"Rosa hade älskat dig" Skrattade hon.
"Verkligen?" Lucy nickade och vilade sitt huvud på min axel.
"Hur gammal skulle Rosa varit nu?"
"14, hon skulle ha varit en väldigt rebelliskt tonåring. Precis som Antonio"
Vi båda skattade och Lucy rätade på sig. Den bekväma tystnaden lade sig mellan oss igen medans vi satt boxen och bara såg på varandra. Vi behövde inte säga något, vi njöt av att bara vara nära varandra.
Lucy småskrattade plötsligt. "Du har hö i håret" Mumade hon med ett leende och drog bort hö ur mitt hår.
"Hur kunde jag få hö i håret?" Skrattade jag. Lucy ryckte på axlarna "Vill du veta en sak? Frågade hon.
Jag nickade och drog bort en hårslinga från Lucys ansikte. En svag rosa nyans tog över hennes kinder.
"Utan dig så hade jag nog inte klarat av allt som har hänt på senaste tiden. När allt med min mamma, Rosa och Matt hände så fanns du där och om du inte hade det så vet jag faktiskt inte om jag hade tagit mig igenom det" Hon drog bak håret till örat och förflyttade blicken ner i marken. Kalla mig töntig men denna tjejen var alldeles bedårande. Hon var bara för söt. Jag flyttade mig närmare henne innan jag tog tag i hennes huvud och lyfte det så att hennes bruna ögon mötte mina.
"Jag är säker på att du hade klarat det" Mumlade jag. Lucy såg på mig med ett svagt leende innan hon tryckte sin läppar mjukt mot mina. Hon sa sina armar om min nacke och tryckte sig närmare mig.
Jag la försiktigt mina armar om hennes midja och besvarade kyssen. Hon fördjupade kyssen och jag kände en av hennes händer leka med min tröjkant, plötsligt började hon dra i den. För att hjälpa henne så avbröt jag kyssen och hjälpte henne att dra av min svarta t-shirt. Hon slängde den någonstans i ladan och den rosa tonen blossade upp på hennes kinder igen när hennes blick fastnade på min mage.
"Gillar vad du ser?" Frågade jag retsamt.
"Lägg av" Mumlade hon innan hon pressade ihop våra läppar igen. Plötsligt öppnades stalldörrarna med en smäll och fotsteg ekade i stallet. Lucy avbröt snabbt kyssen och gav mig en blick som speglade förvåning och lite panik. 
"Lucy? Justin? Är ni här?" Det var Luca. Lucy satte fingret för munnen, som ett tecken på att jag skulle vara tyst. När Luca inte fick något svar så gick han ut igen. Lucy andades lättat ut och började sedan skratta.
"Den hästen har sett för mycket" Hon pekade på Tinky-Winky och det var då det slog mig att vi precis hade haft ett make out-session med en häst nästan en meter ifrån oss.
 
           
Jag stängde av tv:n som stod inne på mitt rum innan jag vände mig om i sängen. Klockan var nästan tio på kvällen och jag antog att alla killar satt inne hos mormor och morfar och såg på fotboll. Vad var det med killar och sport egentligen? Det hade jag aldrig förstått. Jag hoppade till av den oväntade vibreringen från min mobil. Jag vände mig i sängen igen och tog tag i min mobil som låg på nattduksbordet.
 
Från: Justin
 
Babe, kom till mitt och killarnas rum, måste berätta en sak.
 
Jag rynkade på pannan, vad skulle han berätta? Jag kastade av mig täcket och skulle precis börja gå ner när min mobil vibrerade igen. Jag suckade och gick tillbaka till nattduksbordet, det var säkert bara Justin igen. Jag låste upp mobilen igen och blev förvånad när jag inte såg att det var Justin, jag öppnade smset och kände en rysning for genom min ryggrad.
 
Från: Anonym
 
Redan glömt bort mig? - Hemlig beundrare.

Jag rynkade oförstående på pannan och öppnade länken som stod under texten. En bild från innan idag när jag och Justin kysstes i ladan visades. Någon hade fotat oss.
 
____________________________________________________________________________________________
 
Okej, jag vet slutet är lite Pretty Little Liars-ish men det var faktiskt inte menigen att det skulle vara det.
 
Iaf, KOMMENTERA FÖR MERA!
 
 

Ny data.

Så, jag har fått en ny data. WIIIE. Så förhoppningsvis kommer min data inte börja dumma sig helt random och stänga av medans jag skriver :)
Btw, jag ska börja på Part 63 nu och det kommer antagligen 11/12 ikväll.
 
Svar på fråga: 
Svar: Haha gud vad söt du är! Men tack, det betyder väldigt mycket :) och den där frågan var väl inte awkward? Men som svar, jag är tjej. Kram Juliette :)
 
I vanliga fall brukar jag svara på frågor "i kommentarerna" men jag ville lägga upp denna för att jag har haft någon innan som frågat om jag är tjej eller kille via mejl, så ifall fler undrade så ar det lika bra att lägga upp :)
Men om ni har frågat mig något vid kommentar och inte fått svar så ska det finnas i kommentarerna.

Nästa kapitel.

Såå, skolan har börjat igen -.- och nu börjas det med läxor osv så jag bestämde mig för att jag kommer att skriva ett kapitel i veckan, kanske mer om jag har tid. Eftersom att skolan tar upp ganska mycket tid så kommer det bli kapitel mer sällan, men jag ska göra det bästa jag kan.¨

Och nu till titeln, ett kapitel kommer denna veckan. Antagligen någon gång i helgen men det blir denna veckan i alla fall :)

Part 62: I'm Not Talking About This With You.

Last Chapter:
 
Min puls had åkt upp i 190 men den gick sakta ner igen.
"Förlåt" Viskade Justin hest. Han såg på mig och jag kunde se en glimt av ånger spegla sig i hans ögon.
"Det är okej" Mumlade jag och satte armarna i kors medans jag tittade ner i golvet. Han menade nog inte det.
Jag kände ett finger under min haka som sedan lyfte upp mitt huvud. Jag möttes av Justins bruna ögon som såg ångerfullt på mig "Nej, det är inte okej. Förlåt mig babe" Sa han tyst innan han omfamnade mig.
-
 
Jag vände mig om i sängen och tryckte på min iPhone. 05.37 visade den. Jag suckade innan jag vände mig om igen för att försöka sova men det var omöjligt. Efter Justins och Matts slagsmål så körde Kenny mig, Ryan, Chaz och Justin direkt till mina morföräldrars gård igen. Klockan var nästan tolv när vi kom hem och sedan dess har jag försökt somna men nej, sömnen ville aldrig komma. Det kändes äckligt att ligga i sängen, det var alldeles för varm och kvavt, det kändes som att mitt vita lakan klistrade sig fast vid min kropp och jag var klarvaken. Det kvittade hur jag vred och vände mig, det gick fortfarande inte att sova. Trots att värmen var en stor orsak till varför jag inte kunde sova så var jag säker på att hela den där Matt-grejen spelade en stor roll också. Jag satte mig frustrerat upp och drog min hand genom håret. En svag huvudvärk uppstod när jag satte mig upp och det kändes svårt att andas pågrund av den kvava luften. Jag kunde inte stanna i sängen längre, jag var alldeles för rastlös. Jag slängde mina ben över sängkanten så att mina fötter träffade golvet med en hård duns. Jag gick över mot dörren och drog på mig en stor grå tjocktröja över mitt linne och mina shorts som jag sov i. Försiktigt så öppnade jag dörren innan jag smög ner till ladans nedervåning och gick in till det lilla köket. Jag hällde upp ett glas vatten och lutade mig mot vasken. Från fönstret i köket hade man perfekt utsikt över den lilla delen av ängen som låg på mormor och morfars gård, grönt gräs som sträckte sig långt och vid slutet av ängen såg man ett halvt orange gult klot som vi kallade solen. Det verkade inte som mycket men det var ändå en väldigt vacker syn.
"Vad gör du uppe?" Jag vände mig hastigt om vid det plötsliga ljudet och kände hur min puls ökade lite. När jag såg en yrvaken Antonio framför mig så slappnade jag av.
"Jag kunde inte sova" Antonio nickade och kliade sig bakom nacken. Han hade på sig sina svarta basketshorts som han alltid sov i och en vit t-shirt, hans svarta hår stod åt alla håll och hans ögon var bara halv öppna. Jag är förvånad över att han inte hade trillat ihop på golvet än.
"Vad gör du uppe då?"
"Jag hörde att någon var uppe så jag gick för att kolla vem det var" Jag nickade och ställde ner det tomma glaset på diskbänken. Antonio såg konstigt på mig, han såg på mig med en av hans typiska "jag-ser-genom-din-själ" blick.
"Varför kunde du inte sova?" Frågade han i en låg ton, precis som att han inte ville att någon annan skulle höra.
Mina ögonbryn föll ihop till ett oförstående "V". "Jag vet inte" Muttrade jag och ryckte på axlarna.
Antonio rätade på ryggen medans han satte armarna i kors och höjde på ögonbrynen, som ett tecken på att han inte trodde mig.
"Det är något du inte berättar för mig" Hans ögon smalnade och det såg ut som att han granskade mig, som om att han letade efter någon förklaring.
Eftersom att klockan nästan var sex på morgonen så orkade jag inte gå in på ett argument om att jag döljde något för honom eller inte, istället så suckade jag och gned mina fingrar i cirkulära rörelser vid mina tinningar.
"Det är komplicerat" Mumlade jag efter en stunds tänkande på något passande att säga "Och en lång historia"
Antonio nickade och pressade ihop sina läppar "Om vad det än är som tynger dig är en så komplicerad och lång historia..." Han la en arm om mina axlar och började leda mig ut ur köket "Så tycker jag att vi tar en lång promenad så du kan berätta allt"
 
-
 
Antonio slog till ett träd medans han morrade en massa svordomar.
"Sluta, du kommer skada din hand!" Utbrast jag för säkert tionde gången. Han gjorde som jag sa och började började gå av och an längs trädet istället, själv stod jag och förbannade mig själv över att jag berättade om Matt.
Antonio mumlade något ohörbart och drog frustrerat sin hand genom hans svarta kortklippta hår.
"Sluta Antonio, du behöver inte göra en så stor sak av det, jag m-"
"Inte göra en så stor sak av det?" Han stannade upp och gick över till mig "Du tycker inte att jag ska göra en så stor sak av att den där idioten Matt försökte sig på dig?! Tänk om du inte hade kommit därifrån, vad tror du då hade hänt?" Väste han och slog ut med armarna. Jag såg stumt på honom och visste inte vad jag skulle säga, orden hade fastnat i halsen. Antonio såg stelt och frågandes på mig, desperat efter svar, medans han drog in arga andetag som fick hans bröstkorg att stiga.
Jag såg tomt på honom och svalde hårt. Vi båda visste vad som skulle hänt men ingen av oss ville säga det.
Efter en lång stund av tystnad så vek jag undan från hans blick "Vi borde nog gå hem igen så att inte mormor och morfar får panik när de vaknar" Mumlade jag med blicken på mina fötter som var klädda i ett par vita låga converse. 
Antonio nickade "Okej" Sa han hest och la en hand på min rygg. Jag lutade mitt huvud mot hans axel medans vi gick i tystnad på den smala grus vägen vid ängen. Klockan var nästan sju på morgonen nu, solen lyste stark på himlen och droppar från nattens fukt såg ut som glitter på ängens höga gräs. Det var detta som fick mig att sakna mormor och morfars gård i Texas - de vackra utsikterna, att man kunde ta en promenad klockan sex på morgonen i sin pyjamas utan att någon brydde sig och allt med lantis livet. Jag menar det fanns ingen traffik och de närmaste grannarna vi hade bodde någon mil bort så man hade kunnat springa runt naken runt huset och ingen hade brytt sig alls. Allt var så bra på landet.
"Vi borde komma hit oftare, tycker inte du det?" Frågade jag Antonio för att försöka bryta tystnaden. Istället för att svara mig muttrade han något tyst. Jag såg frågandes upp på honom. Hans käke var spänd och hans blick stirrade intesivt ut i tomma intet.
"Antonio?" Jag ställde mig framför honom med armarna i kors. Han stannade och det såg precis ut som om att han hade vaknat upp ur väldigt djupa tankar.
"Vad är det?"
Han rynkade på ögonbrynen "Inget". Jag lade huvudet på sned och höjde ögonbrynen.
Antonio suckade och spände käkarna igen "Om jag någonsin träffar den där Matt killen så kommer jag slå ihjäl honom"
Jag himlade med ögonen och kände ett sting av irritation "Sluta tänka på det nu!"
Antonio var påväg att protestera men jag gav honom en varnande blick. Han förstod nog - äntligen - att jag inte ville prata om det så han nickade bara som en gest att han gav upp.
"Okej, jag slutar"
"Tack, och du hade faktiskt inte behövt slå ihjäl honom. Han har redan fått sin omgång"
"Va?" Han stannade "Slog du till honom?"
Jag nickade med ett svagt flin "Mhm, jag gav honom en riktigt smäll på käften" Antonio gav mig en imponerad blick "Fast det var ingenting jämfört med vad Justin gjorde"
"Justin? Vad har jag missat egentligen?" 
"Så fort jag hade berättat allt för honom så gick han direkt för att slå ner Matt. Det var ganska svårt att få bort dom från varandra sen"
Det såg inte ut som att han trodde mig. Misstro speglades i hans ögon och det såg ut som att han granskade mig efter något tecken på att jag skojade.
"Hah" Fick han ur sig när han insåg att jag var seriös och putade godkännande med underläppen.
"Jag gillar den killen lite mer nu" Jag skrattade och lade min hand över pannan. Antonio lade sin arm om mina axlar och vi började gå tillbaka ner mot huset igen. 
"Så... När vi ändå är inne på ämnet Justin, hur är det mellan er två?"
"Ehm, bra antar jag"
"Han har inte försökt något? Du vet-"
"Antonio!" Avbröt jag och såg upp på honom med rynkade ögonbryn "Vad försöker du säga?" 
"Jo, jag undrar bara om ni har, du vet, gjort det" Sa han med ett oskyldigt flin.
Jag spärrade upp ögonen och skakade äcklat på huvudet "Sluta, jag tänker inte ha denna konversationen med dig!"
"Så ni har gjort det?!" Utbrast han, bara för att retas. Såklart.
Jag skrattade och satte mina händer framför ansiktet pågrund den plötsliga pinsamma stämningen.
 
              
 
 
"Sluta, nej. Jag tänker inte prata om detta med dig"
Han drog in mig i en kram och jag kunde riktigt känna hur hans flin blev större.
"Jag försöker bara se efter dig, lillsyrran"
"Okej, vad gulligt. Du kan se efter mig genom att aldrig fråga mig något sånt igen"
Han skrattade lågt "Visst, jag kommer aldrig fråga dig igen"
"Bra"
___________________________________________________________________________________________
Wow, okej detta kapitlet sög ju inte alls (skrivit med väldigt mycket ironi) och jag vet inte hur många gånger jag kan be om ursäkt för min rent ut sagt skit kassa uppdatering. Ärligt talat så förstår jag inte varför vissa fortfarande läser.
 
I alla fall, till er som faktiskt står ut med min jätte dåliga uppdatering och kommentera, fortsätter att kolla in på min blogg osv, vill jag bara säga "tack". Ni är anledningen till att jag ens fortsätter med bloggen och till att jag försöker få upp kapitel så ofta som möjligt (även om inte det funkar så bra), iaf jag älskar att skriva på bloggen och tack vare er så får jag lusten till att fortsätta. Tack så mycket igen och jag älskar er faktiskt!
 
KOMMENTERA FÖR MERA!

Jag suger, jag vet.

Jag veta att jag sa att jag skulle lägga upp Part 62 igår för att jag trodde att jag hade tid, men nej tydligen inte -.- förlåt för att min uppdatering bokstavligen suger men jag försöker. Men jag ska verkligen försöka skriva färdigt Part 62 imorgon, jag har kanske hälften av kapitlet kvar.

Part 62 - antagligen ikväll.

Jag ska försöka skriva färdigt Part 62 ikväll, så titta in senare ikväll/inatt. Av någon anledning så gillar jag att skriva på kvällen så det kommer antagligen inatt :)