Part 27: Awkward.

Last Chapter:
 
"Sluta !" Skrattade jag och försökte slita mig loss.
"Inte förens du erkänner att du gillar Justin !" Sa han högt och fortsatte snurra mig. Jag kände hur illamåendet kom krypandes i halsen på mig och det skulle inte ta lång tid innan jag skulle behöva spy, men jag tänkte inte erkänna att jag gillade Justin eftersom att jag inte visste något än.
"David, jag börjar må illa" Sa jag och hade slutat kämpa med att ta mig loss.
"Erkänn då" Skrattade han och slutade inte att snurra mig. Illamåendet kändes i halsen och jag stod inte ut längre.
"Okej, okej ! Jag gillar Justin !" Skrek jag och då slutade han snurra mig. På något sätt kände det bra att säga det. David ställde ner mig på golvet och jag vacklade till men fick tillbaka balansen igen.
"Öh, jag tror jag måste spy" Sa jag och vände mig om för att gå mot trapporna men stelnade till när jag såg att Ryan och Justin stod i dörröppningen till vardagsrummet, bara några meter ifrån mig, och såg på mig med chockerade miner. Fan, dom hörde !
 
Jag stod helt stum framför dom och visste inte vad jag skulle säga. Jag måste sett ut som en idiot.
"Som en vän..." Sa jag omedvetet. Det tog några sekunder innan jag visste vad jag sa.
"Ja, som en vän ! Jag gillar dig som en vän, eller hur David ?" Jag vände mig mot David dom stod bakom mig och gav honom en menande blick.
"Öh, ja.. " Sa han och såg konstigt på mig.
 
 
Jag vände mig mot Justin och Ryan igen och sökte med blicken genom rummet och såg klockan som hängde ovanför dörrkarmen, 22.55 visade den.
"Oj, vad klockan är mycket ! Jag tror att jag måste gå och lägga mig nu.. Ryan och David, ni vet var gästrummen finns !" Sa jag och gick sedan med snabba steg upp för trappan. Jag öppnade dörren till mitt rum och stängde den sedan med en smäll. Tänk om Justin trodde att jag gillade honom nu ? Jag visste knappt själv om jag gillade honom som mer än en vän ! Och vi hade ju inte känt varandra så länge... Jag kunde inte vara kär redan.. Jag är inte kär i Justin. Men jag gillar honom.. kanske.
 
Justin's Perspektiv:
 
Lucy rusade upp för trappan och inte långt efter hörde man hennes dörr smällas igen. Gillade hon mig ? Hon sa ju att hon gillade mig som en vän men det lät mer som att hon försökte rädda sig själv från sanningen.
När hon sa att hon gillade mig ville jag inget mer än le men samtidigt blev jag chockad.
"Ehm, hon säger konstiga saker när hon mår illa" Sa David och log osäkert mot mig och Ryan. Jag nickade med rynkade ögonbryn.
"Jag ska gå och prata med Lucy. Ryan, du vet var gästrummen ligger" David gick ut ur vardagsrummet och lämnade mig och Ryan ståendes ensama.
"Okej... det var lite konstigt" Sa Ryan efter en stunds tystnad. Jag nickade och följde sedan efter Ryan som hade börjat gå mot gästrummen.
 
-
 
Klockan visade 01.13 och jag låg fortfarande vaken i gäst-sängen. "Okej, okej ! Jag gillar Justin !"  upprepades i mitt huvud hela tiden. Jag och Ryan hade kommit i samma stund som Lucy och David kom springandes ner för trappan och följade efter dom in till vardagsrummet men dom märkte oss aldrig. Och när orden som upprepades gång på gång i mitt huvudet sades från henne hoppade mitt hjärta ett extra slag och jag ville inget annat än att le. En leende spred sig på mina läppar nu bara för det, jag hade varit för chockad för att le innan. En massa låttexter snurrade runt i mitt huvud så jag tog fram min sång-bok som låg i min väska precis in till sängen och skrev ner dom, det kanske kunde bli en låt senare ?
 
Lucy's Perspektiv:
 
Jag vaknade av att någon plingade på dörren där nere och eftersom att jag var den som bodde i detta hus fick jag öppna. När jag gick förbi speglen i mitt rum stannade jag direkt för att ta en titt på mitt fågelbo till hår. Jag hade sovit i ungefär nio timmar och mitt hår stod ut överallt ! En djup suck for ut ur min muin och tog upp borsten för att borsta ut mitt hår och sedan gå ner för trappan så jag kunde öppna dörren. När jag kom ner i hallen plingade det fortfarande på dörren, ville denna människan inte ge upp eller ? Jag låste upp dörren, slet sedan upp den och blev chockad av vem som stod där..
"Hej" Sa Nate.
_________________________________________________________________________________________
Det kommer ett tidinställt, färdigt kapitel senare ikväll ! Men tills dess, KOMMENTERA FÖR MERA ! :)

Postat av: Evelina

Super bra!

2012-09-25 @ 17:38:38
Postat av: Emelie

Bra <3

2012-09-25 @ 20:15:47
URL: http://bieberrstrorys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback