Part 50: That was awkward.

Last Chapter: 
 
"Jag kan inte fatta att jag ska få sitta och äta tillsammans med Justin ! Jag kan inte ens fatta att jag precis träffade honom" Jag himlade med ögonen och kastade en av hennes tröjor på henne.
"Och det bästa är att han är ju fortfarande singel, jag kanske äntligen får min chans" Fnittrade hon och såg drömmande upp i taket. Jag stelnade till och tittade på henne. Justin var ju faktiskt singel men vi hade ju kyssts två gången och vi skulle ju på en dejt imorgon. Så vad var vi egentligen, Friends with benefits ?
"Jag ska i alla fall köra på med mitt A-game för att få honom" Hon såg självsäkert på mig "Inget kan stoppa mig nu"
 
-
 

Jag tittade på klockan som visade 5.06 på morgonen. Irriterat tryckte jag min kudde över öronen och vände mig på mage i sängen. Jag hade glömt bort att Hayley snarkade värre än min pappa. När kudden inte hjälpte mycket så tryckte jag den hårdare mot mina öron, men det hjälpte inte det heller. Suckandes drog jag bort kudden igen. Missförstå mig inte, jag älskade Hayley men ibland ville jag bara strypa henne. Hon kunde vara den mest irriterande människan på jorden och vi hade bara några få saker gemensamt men ändå så var hon den bästa vännen man någonsin kunde få. Visst, hon kunde vara väldigt egoistisk, förolämpande, hon var mycket av en drama queen och rent ut sagt en bitch, men det var bara om man inte kände henne som jag gjorde. Djupt, väldigt djupt inne kunde hon faktiskt vara en fantastisk människa. Men just nu var hon den mest irriterande personen på jorden. Jag tog tag i en av högen av kuddar som jag låg på och kastade den mot hennes huvud. Hayley snörvlade bara till och vände sig om på madrassen hon låg på. Hur kunde hon fortfarande sova?! Tillslut gick jag ur sängen och drog upp madrassen så hon rullade ner på golvet inlindad i hennes röda täcke. Hon såg faktiskt ut som en krov. Hon ställde sig vingligt upp på benen och blängde sedan på mig.
"Jag behöver faktiskt min skönhetssömn" Muttrade hon och satte händerna på höftterna.
"Inkluderar det att snarka värre än min pappa under hans semester ?" Hayley höjde på ögonbrynen "Ja"
Jag himlade med ögonen och tog sedan tag i mitt täcke.
"Vart ska du ?" 
"Jag hade kunnat lägga mig inne på ett kasino i Vegas nu och det hade fortfarande varit mindre oväsen än dina snarkningar" Svarade jag sarkastiskt.
"Så högt snarkar jag faktiskt inte" Protesterade hon. Jag vände mig om med ett flin "Det gör du visst"
 
Jag smög ner för trappan och trodde seriöst att jag skulle slå till något när jag hörde killarnas snarkingar på nedervåningen. Vart skulle jag nu sova ? Det kvittade vart jag sov för det fanns bara en massa snarkningar över allt. Jag hade inte heller planer på att sova i huset, eftersom att det inte var någon annan där. Då var det bara läskigt. Fast det fanns ju faktiskt en plats kvar. Snabbt drog jag täcket om mig och började ut mot stallet. Även om klockan var fem på morgonen så var det väldigt varmt. Jag tände en lykta när jag kom in till stallet och gick direkt mot Tinky-Winky's box. Tinky-Winky sov men vaknade när jag smög in. Jag satte lyktan på en spik högt uppe i boxen gick sedan mot Tinky-Winky.
"Hej gubben" Viskade jag och klappade honom på mulen. Jag gjorde en liten hög av hö och la mig sedan ner invirad i täcket. 
 
         
Jag vaknade av att ytterdörren, jag visste att det var ytterdörren eftersom att den knarrade, slogs igen så jag vände mig sömningt om i sängen för att kolla på klockan. 05.11 visade den, vem gick in eller ut såhär tidigt på morgonen ? Jag visste inte varför men jag kände att jag behöve kolla det. Sakta reste jag mig upp och drog på mig ett par mjukisbyxor. Jag klev över Chaz som låg på madrassen på golvet och snarkade för fullt. När jag kom ut i ladans vardagsrum såg jag att toalett dörren stod på glänt och det var tänt.
"Lucy ? Är det du som är uppe ?" Jag öppnade toalett dörren och blev förvånad när jag såg Hayley stå framför spegeln i bara trosor och ett linne. Hon tittade på mig och log precis som om det inte var någonting "Hej" Sa hon.
            
Jag harklade mig och stammade fram ett "Hej". Hon lutade sig mot handfatet medans hon flinade mot mig.
"Gillar du vad du ser ?" Inte förens då förstod jag att jag stirrade på henne. Jag harklade mig igen och tittade generat ner i golvet.
"Nej, öhm jag blev bara lite förvånad" Mumlade jag och satte mina händer i fickorna på mina mjukisbyxor. Hayley tittade på mig med ett leende och hon började gå mot mig.
"Wow, din mage är snyggare i verkligheten än på bild" Sa hon och petade på min mage. Jag skrattade nervöst och satte osäkert armarna i kors.
"Jo, ehm jag måste nog gå tillbaka till min säng nu. Jag skulle bara kolla vem det var som var uppe. Godnatt" Jag rabblade upp allt så fort att jag var tvungen att ta ett djupt andetag när jag skyndade mig tillbaka till mitt, Chaz och Ryan's sovrum.
"Godnatt" Hörde jag Hayley ropa efter mig. När jag kom tillbaka till min säng så kröp jag ner fort och drog täcket om mig. Okej, det där var pinsamt.
__________________________________________________________________________________________
Awkawrd ?! Detta blev ganska kort, men hellre det än att det kommer någon gång nästa månad och är jätte långt ? Btw, om ni undrar varför det är så "viktigt" att kommentera är för att det ger min inpiration och "viljan" att skriva fler kapitel. Så istället för att läsa kapitlet och sedan tänka "Äsch, det är andra som kommenterar ändå" varför inte skriva en snabb kommentar som bara tar typ en halv minut ? Det skulle faktiskt betyda mycket för mig om fler kommenterade.
 
Btw, skriv gärna också kommentarer om vad ni vill ska hända, ge mig ideér ! :)
 
KOMMENTERA FÖR MERA ! FLER KOMMENTARER, FLER KAPITEL SNABBARE.

Postat av: Emelie

Jätte bra! <3

2013-04-12 @ 07:13:44
Postat av: malin :-D

GUD VAD PINSAMMMT!!! Jag vill ha mer nuuu!!! :-DD>333

2013-04-14 @ 14:30:32
Postat av: Anna

mera nu!<3

2013-04-14 @ 22:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback