Part 56: You Will Give Up.

Last Chapter:
 
"Förlåt, kom här babe" Sa jag och kämpade för att inte skratta när jag drog in henne i min famn. Hon la genast sina armar om min kropp och lutade sig mot min bröstkorg.
"Skaffa ett rum istället" Suckade John (han som sa att Lucy var snygg innan) och himlade med ögonen. Instämmande från Ryan, Chaz och resten av mitt crew hördes inte långt efter.
"Ni är bara avensjuka" Muttrade jag och räckte barnsligt ut tungan innan jag drog med mig Lucy till mitt rum i bussen.
 
       
"Wow, detta rummet är nästan lika stort som mitt badrum" Sa jag sarkastiskt när jag såg mig omkring i det otroligt lilla rummet som tillhörde Justin.
Justin som stod i mitten av rummet med huvudet på sned och blängde mot mig men hade ett svagt leende på läpparna ändå.
"Jätte kul" Muttrade han och satte sig ner i den lilla sängen med spider-man överkast.
"Jag säger det bara, det är väldigt litet"
"Kan vara för att rummet ligger i en turné buss" Han gav mig ett svagt överlägset leende innan han kastade sig bakåt och föll på rygg i den mjuka sängen.
"Justin, Lucy vi är framme vid hotellet nu!" Skrek Scooter utifrån det så kallade "vardagsrummet" i turné bussen. 
Jag rynkade på mina ögonbryn "Jag trodde vi skulle sova i bussen"
"Inte idag" Suckade Justin och satte sig upp igen. Han såg på mig innan han tog min hand, ställde sig upp och öppnade dörren. Utanför stod Justin's resväska bredvid dörren och min väska låg på golvet. Justin drog upp handtaget på sin resväska, tog upp min från golvet och gav den till mig sedan ledde han mig ut till "vardagsrummet" där alla stod i en klunga framför dörren, påväg att gå ut.
"Justin, du får gå ut först" Sa Scooter när han såg oss och vinkade Justin till sig. Han nickade innan han gav mig en lätt kyss på kinden och viskade "Ses därinne".
 
Justin's livvakter ställde sig på vars en sida av honom och när de öppnade buss dörren så var kamera blixtar det enda man såg. Man kunde ju bli bländad!
"Vi måste gå ut snabbt, Lucy du går med Pattie"
Jag gjorde som Scooter sa och gick in i mitten av det lilla ledet som Scooter hade skapat och ställde mig bredvid Pattie som krokade arm med mig. Innan jag visste ordet av det så hade vi börjat röra på oss och jag kände mig plötsligt som en vandrande boxningspåse. Paparazzis tryckte upp sina kameror i ansiktet på oss och jag blev knuffade så mycket att jag kunde svära på att jag skulle ha blåmärken imorgon. Detta var ju galet, hur kunde Justin stå ut?!
När vi äntligen hade kommit in i hotellet var Scooter den enda som stannade vid receptionen. Justin, hans livvakter och några andra tog hissen och resten av oss tog trapporna.
"Hur vet ni vart vi ska?" Frågade jag förvirrat.
"Vi har redan förbokat" Svarade Pattie med ett leende. Jag nickade och kände mig nästan lite dum.
Vi fortsatte att gå upp för trapporna och vi passerade hela tiden en massa hotellrum. När vi precis skulle börja gå upp för den tredje trappan hörde jag Chaz stöna irriterat bakom mig.
"En trappa till, skojar du med mig? Jag orkar inte!"
Jag vände mig om och gav honom en road blick medans han blängde åt mig. Men jag kunde faktiskt hålla med honom, det började bli lite jobbigt med trapporna. 
"Hur långt är det kvar?" Gnällde Ryan när vi precis hade kommit upp för den fjärde trappan.
"Ungefär fem meter för din del eftersom att ditt rum är där" Flinade Scooter som hade kommit från ingenstans och pekade mot en dörr i mitten av korridoren. Ryan suckade lättat och tog emot kortet som Scooter höll fram mot honom.
"Lucy, Chaz ni ska med Ryan"
Vi både nickade och följde efter Ryan till dörren som det stod "427" på. Han satte i kortet i kortavläsaren som satt på dörren och efter två sekunder lyste en prick på avläsaren grön och ett klick ljud hördes från handtaget.
 
Till min förvåning så satt Justin i soffan med fötterna uppe på soffbordet och tittade på "Smallville".
"Wow, det tog er lång tid att komma hit" Skrattade han, stängde av tvn och reste sig upp. 
"Kanske för att vi gick istället för att åka hiss dude" Muttrade Chaz och följde efter Ryan till den högra sidan av hotellrummet och sedan gick de in i vars ett rum efter de båda sagt "godnatt".
 
"Så, nu är det bara du och jag kvar" Sa Justin lågt med den där raspiga rösten som sände behagliga rysningar längs min rygg. Jag nickade och tog ett steg närmare honom och la mina armar om hans nacke.
"Ja, men tyvärr så måste vi gå och lägga oss. Du har en konsert imorgon" Jag nickade mot klockan som snart var halv ett på natten. Justin slängde en snabb blick mot klockan och nickade sedan instämmande.
Jag pussade honom snabbt på näsan och tog bort mina armar om hans nacke innan jag tog upp min väska som jag hade lagt på golvet innan och var påväg mot den vänstra sidan av hotellrummet där två sovrum var bredvid varandra. Dörren till det rummet som låg längst till vänster var redan öppen och jag såg Justins resväska stå där inne så jag var påväg mot det andra rummet men jag blev stoppad av att två armar slingrades runt min midja.
"Vart är du på väg?" Viskade Justin i mitt öra och lutade sitt huvud mot min axel. Jag suckade och la mina händer över Justins. Jag visste redan vad han tänkte på.
"Jag lovade mormor att om jag skulle få följa med så skulle vi sova i separata sängar"
Justin skrattade lätt "Inte för att vara sån men.." han avslutade aldrig meningen, istället kände jag hur hans läppar fjäderlätt snuddade vid min axel och sedan upp mot min hals.
 
          
 
"Din mormor är inte här" Viskade han förförande när han stannade uppe vid mitt öra. En behaglig rysning for igenom mig och fjärilarna i magen blev som galna.
Ett ojämt andetag slapp ur min mun och jag lutade huvudet bakåt lite. Vad gjorde den här killen med mig?
"Jag lovade min mormor" Mumlade jag, bara för att reta honom. Jag hade gärna sovit hos honom men eftersom att han ville köra detta spelet så var jag bara tvungen att reta upp honom.
Jag tog ett tag om hans händer som var slingrade om min midja och lossade geppet så att hans armar hängde fritt längs sidan av min kropp istället.
"Om det är såhär du ska försöka få mig att sova hos dig så kommer det inte att funka" Fnös jag och såg på honom med ett svagt överlägset leende och ett höjt ögonbryn. 
Istället för att se på mig förvånat, som jag trodde att han skulle, så skrattade Justin bara lågt innan han flyttade sitt huvud från min axel och rätade på sig. Precis när jag trodde att jag hade vunnit det lilla "spelet" vi körde så kände jag Justins händer på min midja igen men denna gången drog dom mig mot hans kropp och jag flämtade till i förvåning. Hans händer vandrade från min midja ner mot min mage och stannade ungefär vid min navel innan de fortsatte och stannade vid mina höfter. Jag kände hans varma andedräkt mot min nacke och plötsligt så hade han snurrat mig runt så att jag stod ansikte mot ansikte med honom. Han såg på mig med något roande i blicken, nästan busigt och han hade ett charmigt leende på läpparna.
"Vill du slå vad?" Frågade han mig med samma förföriska röst som han hade innan och han tryckte min kropp närmare hans. Istället för att visa att jag var påverkad av han (och det var jag, tro mig) så la jag huvudet på sned och såg på honom med kisande ögon.
"Jag kommer inte ge upp så lätt"
Justin skrattade åt mina ord som om att jag precis sa att jag såg en gris flyga. Jag rynkade oförstående på ögonbrynen. När han hade slutat skratta så kom hans ansikte närmre och stannade bara några centimeter ifrån mitt.
"Du kommer att ge upp" Mumlade han och jag skulle precis protestera men då var Justins läppar hårt pressade emot mina. Förvånad som jag var tog det mig några sekunder att förstå vad som hände men sedan slängde jag mina armar om Justins nacke. Jag kände hur våra fötter rörde sig bakåt, vart visste jag inte vart vi var på väg bara att vi gick bakåt. Mina händer var plötsligt uppe i Justins hår och hans händer trevade över min rygg, konstant tryckte mig närmare honom.
Plötsligt lämnade Justins läppar mina och jag rynkade pannan. Varför slutade han?
Jag tittade upp och vi var inne i det rummet som var Justins. En dörr som smälldes igen hördes bakom mig och innan jag visste ordet av det så var jag upptryck emot väggen med Justins läppar emot mina igen, fast denna gången var de nästan.. vilda och passionerade. Som om de ville ha något. Det var inget likt de vanliga mjuka kyssnarna. Fast jag måste erkänna, jag gillar dessa bättre.
Justins händer vandra ner ifrån min rygg, ner mot min rumpa och plötsligt så kände jag hur han lyfte upp mig. Jag slingrade mina ben om hans kropp och tryckte honom närmare mig. Hans läppar vandrade från mina ner mot mitt käkben och sedan ner längs min hals. Ännu en gång så lutade jag huvudet tillbaka för att ge honom plats att placera små, mjuka kyssar på min hals.
Jag bet mig i läppen för att inte släppa ut ett lågt stön. Justin fortsatte att kyssa mig upp och ner på halsen medans jag kände att han lekte med min tröjkant. 
Helt oväntat så tog jag tag i hans ansikte och kysste honom hårt. Plötsligt så kände jag att min rygg lämnade väggen och sedan så föll jag ner i den mjuka sängen med Justin över mig. Jag tog ett hårt tag om hans nacke och drog honom närmare mig men då så avslutade Justin den nuvarande kyssen och såg djupt in i mina ögon.
"Ger du upp?" Frågade han tyst. Ofrivilligt nickade jag och var beredd på att kyssa Justin igen men då så log han bara ett snett leende och drog sig bort från mig.
"Jag sa ju att du skulle ge upp"
Oförstående rynkade jag på ögonbrynen medans jag såg Justin öppna dörren och ta in min väska.
"Du sover hos mig inatt" Skrattade han och kysste mig mjukt på pannan innan han gick in i badrummet.
_________________________________________________________________________________________
Okej, jag måste bara säga att jag var extremt obekväm med att skriva den sista delen (btw, förlåt för så tråkig början) men det var några som frågade efter mer "romantiska stunder" så jag gjorde det för er skull!
 
KOMMENTERA FÖR MERA! JU FLER KOMMENTARER DESTO SNABBARE NÄSTA KAPITEL!
 
 

Postat av: Emelie

Jätte bra ! :)

2013-06-17 @ 10:24:33
Postat av: Hanna

Snälla mer :*

2013-06-24 @ 14:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback